Apának és fiának is ugyanott van sebhelye. Az oka meglepően egyszerű

“Ha mostantól megbámul valaki az utcán, akkor mindkettőnket egyszerre fog bámulni, mert ugyanolyanok vagyunk” – mondta a kansasi édesapa nyolcéves fiának, miután leborotválta a haját, és fejére tetováltatta fia sebhelyét. Josh Marshall azután döntött a beavatkozás után, hogy fia elárulta neki, szörnynek érzi magát a nagy műtéti heg miatt.

A most nyolcéves Gabriel Marshall mindössze ötéves volt, mikor az orvosok az agydaganat egy ritka válfajával, az úgynevezett anaplasztikus astorcytomával diagnosztizálták. Édesapja, Josh a Buzzfeed News című amerikai portálnak elmondta, fiát a diagnózis óta többször műteni kellett, és bár még mindig maradt tumor az agyában, az állapota szerencsére fél éve stabil.

Gabriel épp ezért visszatérhetett az iskolába is, ahol a hatalmas műtéti heg miatt sokan megbámulták őt. Miután elmesélte édesapjának a dolgot, Josh egy percig sem teketóriázott: úgy döntött, a fiáéval megegyező heget tetováltat magára, hogy így növelje gyermeke önbizalmát.

apa
A kettejükről készült megható fotó a napokban megnyerte a #bestbalddad elnevezésű versenyt, ahol azok az apák indulhattak, akik rákbeteg gyermekük kedvéért szabadultak meg hajkoronájuktól. Josh és Gabriel közös fotója több mint ötezer lájkot kapott, és a győzelmük óta megállíthatatlanul járja a Facebookot.
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏