Ápolt bőr, tökéletes smink, igényes külső! De amikor benéztem a szobájába az ágya alá…

Az igényes, ápolt külső mögött egy igénytelen, lusta, koszos ember lapul meg rengeteg esetben. De ez csak akkor derül ki, ha az ember több hetet eltölt az illetővel. Rémtörténetek következnek, amit a Pesten Hallottam egyik felhasználója töltött fel a facebookra. 🙂

Az alábbi bejegyzésre a Pesten Hallottam Facebook csoportban bukkantunk:

“Nektek is van rossz tapasztalatotok lakótársakkal vagy csak én vagyok elátkozva? 😀

igenyessa
(Képünk illusztráció)

Felsorolás jelleggel fogom posztba szedni őket:

1., 26 éves lány – vasalt haj, állandóan 100%-os smink, igényes csinos öltözködés – szoba: elutazott egy hétre, erős bűz a szobából: bementem, az ágy alól 3 darab csirkecombcsont került elő. A mikró egyszer elromlott, bevallotta: az anyukája úgy tanította fémlábost is simán bele lehet rakni. Ott lakása 2. hetén a WC eldugult: használt betétbe csavart szemceruzát piszkáltam ki belőle (?????), a szobája állandóan katasztrófa volt (nem nem kémkedtem néha behívott beszélgetni), koszos ruhák millió tányér üres üdítősdobozok stb.

2., Szintén lány: A porszívót nem tudta bekapcsolni. A szobájában 3 hónapig (!!)nem volt villany mert sajnálta a 200 forintot villanykörtére és a telefonjával világított, utolsó csapásként ágyipoloskát hozott a lakásba….

3., Fiú: kisállat nem jöhet a lakásba ( főbérlő nem engedte, a lakás 100% os felújítása miatt) , hozott egy macskát beköltözése után 2 nappal amit elvileg az utcán talált. Végül kiderült. hogy az övé. Karácsonykor lelépett a barátnőjéhez 10 napra a cicát itt hagyta étlen szomjan- nem szólt senkinek…. Csak a srác hiánya tűnt fel a 2. napon és a cica nyávogása… Végül se szó se beszéd elköltözött, utóbb követelve vissza az itt hagyott törölközőjét ( amit mi már kidobtunk) vagy a 900 forintot amibe került

4., Fiú: második héten még két haverját beköltöztette (cuccokkal együtt) az 5 nm szobájába.

5., Lány: Bagolyfétise volt és kilopta a mosásból a másik lakótársunk koszos baglyos ágyneműjét és eldugta a szobájában….

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏