“Az a célom, hogy a világon mindenhol fingkirálynőként ismerjenek.” – Ez a nő több mint 4 milliót keresett azzal, hogy videóra veszi, ahogy pukizik.

Az emberek szinte bármire hajlandók a pénzért. Manapság, az internet nagy segítségükre van abban, hogy eladják magukat vagy a termékeiket. Kitalálunk valamit és biztos, hogy van valahol a világban egy ember, aki fizet ezért. Ezt a lehetőséget használja ki Lush Botanist is.

A 31 éves nő abból él, hogy eladja a pukiját. Egyáltalán nem zavartatja magát. Alapvetően nem normális a dolog, de tekintve, hogy már több millió forintnyi összeget keresett vele, igazából vakarhatjuk a fejünket.

Lushnak van egy jövedelmező oldala, melyen a pukijával kereskedik. Eddig közel 8 millió forintot hozott neki.

Az egész úgy kezdődött, hogy valakinek privát videót küldött magáról és az illető megkérte, hogy engedje ki a “gázt”. Hirtelen már azon kapta magát, hogy dől a pénz. Az emberek fizetnek azért, hogy lássák őt pukizni.

Az üzlet már három éve dübörög. Persze, számára is szokatlan a helyzet, de mihelyst látta a nyereséget úgy volt vele, hogy elengedi a dologgal kapcsolatos fenntartásait. Ha az emberek fizetnek érte, akkor “hadd szóljon…”.

A nő titka abban rejlik, hogy laktózérzékeny és sajtot használ a “munkához”. Most már arra is rájött, hogy melyik sajt milyen hatással van a testére, és az abból távozó gázokra.

A parmezántól egy kénes konzisztenciát kap, a mozzarella pedig a hatalmas durrantásokhoz jó. Alapvetően úgy gondolnánk, hogy a legtöbben nem kíváncsiak mások fingjára, de Lush akár 175 dollárt (51.000 Ft-ot) is felszámol egy-egy pukkantásért.

Van, hogy egy befőttes üvegbe ereszti a gázokat és azokat is eladja. Van rá igény. A legnagyobb napi bevétele 4000 dollár, azaz 1,2 millió forint volt.

“A végső célom, hogy világszerte fingkirálynőként ismerjenek.” – állítja a hölgy.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏