Az anya 3 fekete babát hoz a világra. Aztán az apa megnézi közelebbről, és könnybe lábad a szeme

Aaron és Rachel Halbert már kapcsolatuk elején tisztában voltak azzal, hogy gyereket szeretnének. Azt nem tudták, hogy hányat, de azt igen, hogy szülők akarnak lenni.

A keresztény házaspárnak viszont nem akart összejönni a baba, ezért az örökbefogadás mellett döntöttek.

Miután megtudták, hogy a gyermektelen szülők többsége fehér gyereket szeretne örökbe venni, Aaron és Rachel elhatározta, hogy ők bizony afro-amerikai gyerekeknek lesznek a szülei, így egy kisfiút és egy kislányt vittek haza.

Aaron a Washington Postnak arról számolt be. hogy “volt olyan fehér nő, aki undorral tekintett rájuk, amikor magunkhoz vettük a kicsiket, egy afro-amerikai nő pedig csak a fejét rázta, így fejezve ki a nemtetszését.”

“Mi úgy gondoljuk, hogy ezeknek a gyerekeknek biztonságos családi környezetre van szükségük, a döntésünket nem jótékonykodás, vagy politikai szempont határozta meg, hanem mert úgy éreztük, Isten erre teremtett bennünket, és minden emberben ő jelenik meg, függetlenül, hogy valaki idős, vagy fiatal, fehér, vagy fekete.” – nyilatkozta Aaron.

Az úgynevezett embrióadományozási központban is ugyanazt a helyzettel kerültek szembe, miszerint a fehér magzatok a keresettek, a feketék már nem annyira népszerűek, ha lehet így fogalmazni.

A házaspár ez alkalommal is úgy döntött, hogy afro-amerikai embriókat kérnek, így Rachel megtapasztalhatta az igazi terhesség 9 hónapját, amikor kiderült, hogy két embrió, amelyek 15 évig voltak lefagyasztva, megfogantak a méhben.

A legnagyobb meglepetés mégis ezek után következett, mikor kiderült, hogy sejtosztódás történt, így két baba helyett, három fog megszületni.

Az alábbi videóban látható a boldog család. Érdemes egy pillantást vetni rájuk.

A gyermekek iránti szeretet mindig fontosabb, mint a DNS, a bőr és a vér!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏