Az anya törpe babája halálos ítéletet kap a kórházban – 14 évvel később kiderült az orvos nagy hibája

Kenadie Jourdin-Bromley (Ontario, Kanada) olyan, mint bármely más gyerek.

Iskolába jár, és szereti a sportot és a rajzot.

Van azonban egy dolog, ami elválasztja Kenadie-t az osztálytársaitól – az a tény, hogy csak 99 centiméter magas 14 évesen. És nem is nagyon fog már nőni.


Amikor 2003 februárjában megszületett, akkor nem sokkal volt több egy kilónál, és az orvosok nem sok esélyt adtak neki. Olyan betegségben szenvedett, ami mindössze 100 embert érint a világon.

Arra számítottak, hogy csak napjai vannak hátra. A szülők maguk alatt voltak. Még a születés napján megkeresztelték, hogy legalább neve legyen, mielőtt elhuny.

“Azt hittük, hogy hazavisszük, és meg fog halni, mert az orvosok ezt mondták nekünk – mondja az anyuka, Brianne a Barcroft TV-nek.

A napok teltek, de a kislány nem tervezte, hogy egyhamar feladná a harcot az életért. A szülők ekkor érezték, hogy csoda történt.

“Kenadie mindig megnevettet. Nagyon empatikus – ha bánt valami, akkor jön, és megölel. Van egy olyan nevetése, amelytől mi is vele nevetünk”- mondja Jessica Putnam, Kenadie asszisztense a Barcroft TV-nek.

A most 14 éves lány sok nehézséggel néz szembe minden nap, de az életet annyira élvezi, amennyire csak lehet. Korcsolyázik, bowlingozik és úszni is elkezdett.

De a legfontosabb, hogy mindenhova boldogságot és mosolyt csempészik, ahol csak jár.

Annyira lenyűgözött ez a bátor kislány. Oszd meg a történetét barátaiddal, hogy másokat is inspiráljon!

via

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏