Az anya végig nézte, ahogy fiai bántalmaznak egy 16 éves lányt

Többször hallottuk már azt a mondást, hogy “Az emberiség megérett a pusztulásra”. – És valóban. Lehetséges, hogy eddig is voltak ilyen emberek, csak nem tudtunk róla, mert nem kerültek be a médiába. Egyszerűen képtelenek vagyunk felfogni, hogy gurulhat el ennyire egy szülő gyógyszere.

Cikkünk főszereplője egy 47 éves nő és “édesanya”, akinek két fia is van egy 19 és egy 24 éves. A rendőrség mind az asszonyt, mind a fiúkat felelősségre vonta emberrablásért, testi sértésért, fenyegetésért és nemi bűncselekményért. Bizonyos szerek használata is felütötte fejét az ügyben, ezért a család elég sok évet tölthet rács mögött.

A kép csak illusztráció

A nő jelen volt, sőt figyelte, mikor fia erőszakot alkalmazott egy 16 éves lányon. Barbara K.W-t és fiait bíróság elé állították a tavalyi év során elkövetett büntettük miatt. Amikor a 24 éves Kacper K. bizonyos szerek lopásával vádolta meg a 16 éves barátnőjét úgy döntött, hogy megbünteti. A férfi tájékoztatta gyanújáról az anyját és a 19 éves féltestvérét Piotrt is.

A család egyöntetűen úgy döntött, hogy a lánynak bűnhődnie kell. Meghívták a lányt, hogy tartson velük egy kis kocsikázásra, kirándulásra, amibe bele is ment. Néhány perccel azután, hogy beszállt a kocsiba a járművet vezető anya, utasította a fiúkat, hogy húzzák hátra őt. Kacper és Piotr eltörték a lány telefonját, cibálni kezdték a haját, majd meg is ütötték. Tudni akarták, hogy mi történt azzal a “termékkel”, ami Kacper a közeli erdőben rejtett el.

A kép csak illusztráció

Elmentek a közeli erdőbe, hogy egyetlen szemtanú se láthassa mit művelnek. Kacper K. egy ragasztószalaggal kötözte le a lány testét, majd egy műanyag zacskót húztak a fejére. Mikor oxigénhiány miatt elájult, levették róla és egy csővel bántalmazni kezdték. Hogy még jobban ráijesszenek elkezdtek egy gödröt ásni, sír gyanánt. Az anya eközben mindent figyelemmel kísért, sőt néha még asszisztált is. Végül nem ontották ki életét, hanem hazavitték, ahol a 24 éves fiú fizikai kontaktot létesített vele. Ezt mind az anya mind a féltestvér végig nézte.

Miután elengedték, a bántalmazott lány mindent elmesélt a szüleinek, akik értesítették a rendőrséget. A hatóságok azonnal őrizetbe vették az anyát és a fiait. Barbara KW. és Piotr K. akár 12 év börtönt is kaphat. Kacpr K.-t viszont 18 év fegyház is fenyegetheti.

A legelképesztőbb az egészben, hogy Barbara ártatlannak vallotta magát az ellene felhozott vádakban. Állította, hogy neki és kisebbik fiának engedelmeskednie kellett Kacper K.-nek. Azt is tagadta, hogy erőszakos cselekmény történt volna. A fiúk is ártatlannak vallották magukat, holott a rendőrség bizonyítékai szerint az eset igenis megtörtént. Az ügyészség ezen kívül térfigyelő kamera felvételek, orvosi vizsgálatok és mobilszolgáltató adatok birtokában van.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏