Az apa kidobja 11 hónapos gyermekét az 5-ik emeletről… sokkot kaptunk, mikor megláttuk amit a járókelők videóra vettek!

Helena és férje Vitali Balabanow az orosz Strunino városában valami olyasmit éltek át, ami a legrosszabb rémálom lehet egy szülő számára: kockára kellett tenniük gyermekeik életét! A szülők és két gyermekük, a hároméves Ksenia és a mindössze 11 hónapos Egeni otthon voltak, amikor hirtelen hatalmas tűz ütött ki a lakásban.

A tűz már a szomszédos lakásra is átterjedt, de nekik sikerült épségben elhagyniuk a lakást, mielőtt a tűz teljesen elzárta volna az utjukat, de Vitali és családja a tűz csapdájába estek!

Nem volt más választásuk, mint leugrani az ötödik emeletről. Vitali hamar megfogta a szőnyeget és ledobta a járókelőknek, majd elkiáltotta, hogy fogják ki a gyerekeit! A járókelők sokkot kaptak a jelenettől!

A rémült tömegből sikító hangokat lehet hallani, az egyik nő pedig elkiáltja, hogy “Ne dobd le!” Az édesapa azonban tudta, hogy gyorsan kell cselekedni. Fogta a gyermekeit és egymás után ledobta őket.

Miután a gyerekek lent voltak, néhány másodperc után felesége is leugrott, végül pedig a férjnek sem maradt más választása.

Itt van az idegtépő mentőakció (orosz nyelven, angol felirattal):

Az édesapa és a járókelők gyors együttműködésével sikerült két gyerek és két felnőtt életét megmenteni – szinte sértetlenül megúszták az egészet. Az édesapa kisebb hátkerinc sérülést szenvedett, pár napig kórházban kezelik, de hamarosan újra felépül. Biztosak vagyunk abban, hogy az őrangyalok is ott voltak, és ők is fogták a szőnyeget!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏