Az apuka megmentette a kislánya életét, de emiatt börtönbe kell vonulnia. Nem fogod elhinni, mit tett

Megmentette a lánya életét, de amit tett, az illegális. Te megtetted volna ugyanezt a helyében?

Adam Koessler a rákos kislányát szerette volna meggyógyítani kannabisz olajjal, alkalmazta is is nála a gyógymódot, aminek hatására javulást látott gyermeke állapotán. A kannabisz olaj rákölő hatásáról már sokan hallottunk és arról is, hogy számos esetben bizonyította már, hogy képes gyógyítani a rákot. Ennek ellenére számos országban tiltják a gyógyászati célra való felhasználását, néhány ország azonban mégis engedélyezte már a használatát. Adam a kezelés miatt börtönbe került, a puszta ténye annak, hogy a kislány életben maradhat nem enyhíti az édesapja helyzetét. Közel 50.000 ember írta alá azt a petíciót, amelyben felszólították a politikusakat, hogy nézzek el a vádat az apával szemben aki a haldokló kislányát szerette volna megmenteni.

ksilany
Habár magas óvadékkal kiengedték volna az apát, sem neki sem pedig a családjának nem maradt annyi pénze, hogy ezt kifizessék. A kislány jelenleg az intenzív osztályon fekszik, az állapota rosszabbodott és jelenleg élet és halál közötti van. Adam facebook oldalán a támogatók megmozdulást szerettek volna indítani, azonban zárolták az adatlapját a hatóságok. Ennek eredményeként 50.000 ember írta alá azt a petíciót, amelyet az igazságügyi miniszter Jarrod Bleijie és Campbell Newman kezdeményezett mondván: “embertelen és igazságtalan, hogy egy ember így járjon, aki szeretetből meg akarta menteni gyermeke életét a súlyos betegségtől”. A petíció továbbá hozzáteszi: “Az orvosi kannabiszt legalizálták számos országban, szerte a világon. Elegendő bizonyíték van arra, hogy bebizonyosodjon előnyös hatása a rákos betegséggel szemben anélkül, hogy káros mellékhatások jelentkeznének a betegeknél, mint a gyógyszeres kezelések esetében. Mindamellett a kannabisz képes enyhíteni a rák káros mellékhatásait. Adam Koessler megérdemli, hogy újra láthassa gyermekét és joga van arra, hogy amennyiben kislánya állapota javuló tendenciát mutat, maga kezelje haldokló lányát.”

desktop-1421852887
További 30.00 ember ajánlott fel anyagi támogatást mind a kislány, mind Adam számára. Emellett sok ember kínált természetgyógyászati megoldásokat a kisgyermeknek. A kislánynak jelenleg 50% esélye van a túlélésre. Amikor az édesapja a kannabisz olajjal kezelte, a kislány túlélési esélye megemelkedett 70-80%-ra. A közeli ismerősök és barátok elmondásai alapján amikor a kislány az édesapa kezelését kapta, újra képes volt enni, nem panaszkodott fájdalmakra, ismét volt energiája, a bőre színe visszatért és szemében újra megcsillanni látszott az élet és a túlélés reménye.

Azóta, hogy az apa börtönben van minden perc maga a kínszenvedés számára, addig a kislány erőtlenül fájdalmakkal tele, szomorúan és magányosan fekszik az intenzív osztályon, ahol utolsó erejével is édesapját várja. A bíróságok nem hajlandóak enyhíteni az ügyön, a tárgyalásig bezárva tartják a férfit.

Forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏