Az édesapa, aki egy rettenetesen megrázó levelet talált lánya szobájában!

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Megpróbálják egyengetni a kis útjukat, de ahogy az idő halad, úgy veszik át az uralmat saját életük felett, amivel nincs is semmi probléma, hisz ez az élet rendje. Van, mikor a szülők tudta nélkül csavarognak el, de végül mindig hazamennek. Ilyenkor szegény szülők kihordanak pár szívrohamot, mire csemetéjük méltóztatik hazamenni. Ez történt egy édesapával is, akinek 16 éves lánya egy megrázó levelet hagyott az ágyán.

László rosszul érezte magát, miután a kedvenc focicsapata elvesztett egy fontos mérkőzést, hogy enyhítse szomorúságát, el szeretett volna menni lányával fagylaltozni. Úgy tudta lánya a szobájában van, de arra lett figyelmes, hogy sehol sem találja a cipőjét. Nagyon furcsállta a dolgot, ezért bekopogott a lány szobájának ajtaján. A szobába belépve, nem látta sehol, csak egy kézzel írott papírt vélt felfedezni a frissen megvetett ágyán.

A lány ezt írta:

“Kedves anya és apa”

Sajnálom, hogy így kell megtudnotok, de elszöktem az új barátommal, Péterrel. Úgy érzem rátaláltam a nagy Ő-re és az igaz szerelemre. Rettentően megfogtak a piercingjei, sérülésekből adódó hegei, tetoválásai és a motorja.

Sőt, tudnotok kell, hogy gyermeket várok tőle és a harmadik hónapban vagyok. Összeköltöztünk a lakókocsijába, és megbeszéltük, hogy sok kistestvéreket szeretnénk a hamarosan születendő babánknak. Apa, el sem hiszed mennyire boldog vagyok, mert képzeld el, a következő héten már férj és feleség leszünk.

Péter felvilágosított, hogy egy bizonyos növény nem is olyan rossz, mint ahogy azt sokan mondják, ezért úgy döntöttünk, hogy 17 palántát fogunk felnevelni, a lakókocsi mellett kialakított kis kertünkben. Ez a mennyiség tökéletesen elég lesz a barátai számára is.

Remélem, hogy hamarosan megtalálják a HIV vírus ellenszerét- hogy Péter meggyógyuljon, eleget szenvedett már és megérdemli a gyógyulást. A pénz miatt ne aggódj Péter barátai, Márk és Zoli a filmiparban jártasak, elintézték, hogy igazi színésznő lehessek!

13.000 Forintot kapok felvételenként, és még egyszer ennyit kapok, ha több, mint három férfi játszik velem ugyanabban a jelenetben. Szóval nem kell aggódni, már 16 éves vagyok és tudok vigyázni magamra.

Amikor legközelebb megyek hozzátok, már a karotokban tarthatjátok a kis unokátokat.

Csókollak, Hanna.

Ui: Apa, ebből a levélből egyetlen szó sem igaz! Átmentem Rebekához tévét nézni. Csak emlékeztetni szerettelek volna, hogy van rosszabb dolog is az életben, mint a kedvenc focicsapatod veresége!

Majd este találkozunk!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏