Az élet 13 igazsága, amit fiatalon még nem tudunk, de 30 éves korunkra már megtanuljuk

Fiatalkorunkban mindannyian azt gondoljuk, hogy elég bölcsek vagyunk már, és mindenben nekünk van igazunk, de csak az életkor haladtával, rendszerint utólag döbbenünk rá, hogy mennyire rosszul is gondoltuk a dolgokat fiatalkorunkban. 30 éves korunkra azonban eljutunk arra a szintre, hogy már bölcsen átlássuk a világ dolgait, és mosolyogva emlékezzünk vissza a 10 évvel ezelőtti hibáinkra.

A Liked.hu-nál most megmutatjuk, hogy mik azok a legtipikusabb dolgok, melyekkel kapcsolatban nagyon megváltozik a véleményünk 20 és 30 éves korunk között.

1. Az életkor haladtával megértjük, hogy a hasznos születésnapi ajándék nem az elrontott ünnep, hanem a törődés igazi jele.

2. A vásárlásnál fontosabbá válik a kényelem, mint a szépség.

3. Aki egyszer átvert, az máskor is át fog. Ezt az igazságot nem könnyű elfogadni, de érdemes minél előbb rádöbbennünk, mielőtt még túl késő lesz.

4. Utazáskor sokkal fontosabbá válik a kényelem. Már nem akarunk vándorolni és bulizni, csak pihenni és kikapcsolódni.

5. A szülőknek mindig igaza van. Bármennyire sértőnek tűnnek is a szavaik, ez csak azért van, mert őszinték.

6. Nem az számít, hogy ki ígéri le nekünk a csillagokat az égről, hanem az, hogy ki az, aki teljesíti minden ígéretét.

7. Nem érdeklünk másokat. A tengerparton is mindenkinek meg van a maga dolga és gondja, senki nem fog azon töprengeni, hogy kövér vagy-e vagy sem.

8. Meg kell tanulnod nemet mondani. Néha nehéz, de amint elkezded jobban értékelni a személyes tered kényelmét és fontosságát, képes leszel rá.

9. A drága kozmetikumoknak van egy olcsó alternatívája: a pihentető fürdő és a hosszú alvás. Az első és legfontosabb, hogy miként bánunk önmagunkkal.

10. Az élet túl rövid ahhoz, hogy az olyan fontos dolgokon spóroljunk, mint a jó minőségű ágymatrac, a kávé, vagy a kényelmes melltartó.

11. Az okoskodó beszéd nem jelent magas intelligenciát. Egy igazán intelligens ember egyszerű szavakkal is képes mindenki számára érthetően megmagyarázni egy bonyolult jelenséget.

12. Az a barát, aki szereti a pletykákat, az rossz barát. Ne feledd, hogy amit neked mond másokról, ugyanazt mondja a hátad mögött rólad is.

13. A szépség utáni vágy elhalványul, a kedves, támogató és megértő partner iránti vágy viszont fontosabbá válik, mint valaha.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏