Az élő Barbie újabb sokkoló kijelentést tett!

A fény- és levegőevés után, most azzal állt elő Valeria Lukyanova, hogy a fajok keveredése miatt van egyre több ronda ember, valamint a gondolattól is rosszul van, hogy gyereket vállaljon.

1d034743978919113c4db24dee647586

Az élő Barbie megjelenése is elég ahhoz, hogy megdöbbenjen az ember, de amikor Valeria Lukyanova még meg is szólal, akkor biztos, hogy a jelenlévők sokkot kapnak, de nem azért, mert milyen gyönyörű, és bölcs az ukrán modell.

Valeria Lukyanova először azzal döbbentette meg az embereket, hogy Barbie-babává műtette magát, majd jött az újabb ötlete, hogy mostantól fénnyel és levegővel táplálkozik, hogy megőrizze az irreális méretét.

Most pedig a modell a GQ magazin újságírójának adott interjút, amiben arról fejtette ki a véleményét, hogy a „fajok keveredése” miatt van ennyi csúnya ember. A modell példaként hozta fel, hogy egy orosz elvesz egy örményt, majd születik egy szép lányuk, de az apja orrát örökli. A kislány ezért elmegy egy plasztikai sebészhez, hogy az levegyen egy kicsit az orrából, és így már minden rendben lesz.

human-barbie-valeria-lukyanova

Az etnikumok keveredése tehát elkorcsosuláshoz vezet. Régen ez nem így volt, hiszen az 50-es és 60-as években rengeteg gyönyörű nő volt, akiknek nem kellett kés alá feküdniük. Most viszont szükség van a plasztikai műtétekre, a degenerációnak köszönhetően.

Az interjúban a családalapítás is szóba került, amiről Lukyanova elmondta, hogy a gondolattól is rosszul van, hogy gyereket vállaljon, és különben sem tudja felfogni, hogy hogyan képes valaki arra vetemedni, hogy családot alapítson, és csak annak éljen.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏