Az emberek megelégelték az idegesítő szomszédjaikat, és 12 alkalommal kegyetlen bosszút álltak rajtuk

A szomszédok kicsit olyanok, mint a családtagok: nem választhatja meg őket az ember. A családtagjainkkal ellentétben a mellettünk lakó embereknek azonban ritkán nézzük el, ha megnehezítik az életünket. Először persze mindig higgadtan, szép szóval igyekszünk elsimítani a konfliktusokat, de sajnos vannak olyan ősemberek, akiknek a szép szó nem használ.

1. ,,A szomszédok sértegetni kezdték apámat, amiért megkérte őket, hogy ne kiabáljanak a házuk elé álló nővel, szóval fogtam egy ragasztót és a munkás teherautójuk minden kulcslyukát beragasztottam.”

2. ,,A szomszédjaim kutyája az udvaromra járt végezni a dolgát. Nem történt változás, hiába kértem, ezért gyűjteni kezdtem a kutyapiszkot, és amikor összejött egy zsákkal, egyszerűen a verandájukra szórtam.”

3. ,,Nagyapám szomszédjainak szivárgott a szennyvíztartája, és egyenesen a nagyapám udvarára folyt. Nem javították meg, bárhogy kértük őket, ezért nagyapám ásott egy csatornát a szomszéd udvarára.”

4. ,,A szomszédom minden szombat reggel 5:30-kor kezdte nyírni a füvet. Hiába mondtam neki, hogy pihenni szeretnék, nem változtatott a szokásain, ezért az egyik péntek este átdobtam a kertjébe a kutyaláncomat. Másnap hallottam, ahogy a fűnyírója bekapja és tönkre megy. Azóta nem nyír füvet ilyen korán.”

5. ,,A szomszédjaim gyűlölnek minket, mert egy olyan házban lakunk, ahol korábban a barátaik éltek, de elvette tőlük a házat a bank. Dühösek a feleségemre, gyakran elállják a kocsifeljárónkat és botokat vagy kutyaszart dobnak át a kerítésen. Próbáltam beszélni velük, de nem használt, ezért mivel mindig dicsekednek a környéken, hogy milyen szép a gyepük, azt találtam ki, hogy leveskockát szórok szét a füvükön az esőben. A kockák szépen elolvadtak és beleivódtak a földbe, a kutyájuk pedig az egész kertet össze-vissza ásta, hogy megtalálja a szag forrását.”

6. ,,A szomszédunk lámpája közvetlenül a hálószobánkba világított. Amikor megkértük, hogy irányítsák másfele vagy cseréljék le, nem csináltak semmit, ezért vettünk egy parabolikus tükröt és visszatükröztük a lámpafényt a szomszédom hálószobájába.”

7. ,,A szüleimnek van egy nagyon idegesítő szomszédja, egy 60 év körüli nő, aki állandóan nézi őket a kerítésen túlról. Csak áll, és nézi, hogy mit csinálnak. Apám ezért kertészkedés közben bosszúból mindig átdobálja hozzá a csigákat és apró rovarokat.”

8. ,,A szomszédaim reggelig tartó hangos zenés buliját én a városban kapható leghangosabb láncfűrésszel folytattam, és hajnali 5-kor mentem kivágni egy öreg fát.”

9. ,,Egyszer volt egy szörnyű szomszédunk. Szó szerint azt mondta a gyermekeimnek, hogy fogják be a szájukat, miközben a saját udvarunkon játszottak. Egyszer láttam, hogy elüldözi a madarakat a háza mellett lévő fáról, hogy ne piszkítsák össze a drága kocsiját, ezért amikor egy hétre elutazott, én eledellel szoktattam vissza a madarakat a fára, hogy összeszarják a kocsiját.”

10. ,,A házam pont egy utcasarkon található, ezért a sofőrök gyakran vágják le a sarkot úgy, hogy bejönnek az udvaromra kocsival. Egyszer a kutyámat is majdnem elütötték, szóval szereztem néhány hatalmas sziklát és a sarokra tettem. Miután pár autó nagy sebességgel nekiment, már nem próbálják meg levágni a kertemen keresztül az utat.”

11. ,,Annyira idegesített a szomszédunk, hogy egyszer újsághirdetést adtunk fel az eladó házáról, jóval a piaci ár alatt. Egy hét alatt körülbelül 1000 telefonhívást kapott.”

12. ,,A szomszédaim udvarán krumplipüré port szórtam szét, és amikor esni kezdett az eső, az egész kertjük burgonyapürével lett borítva.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏