Az emberek megosztották, hogy mi történt a lakásukkal, miután bérbe adták azokat

Olcsó, jó helyen található, normális tulajdonosú albérletet találni majdhogynem lehetetlen, és hasonló a helyzet az időben fizető, lakásra vigyázó albérlőkkel. Nem meglepő tehát, hogy az interneten számos abszurd és humoros történet kering a bérlők és főbérlők sosem unalmas kapcsolatáról.

1. ,,Aki lefestette a falat az albérletünkbe, arra sem volt képes, hogy felvegye ezt a fogpiszkálót, mielőtt lefestette a falat.”

2. ,,Ahogy a bérlő hagyta hátra, és ahogy egy kis takarítással én megtisztítottam.”

3. ,,A bérlők új szárítót követeltek, mert azt mondták, hogy a mostani nem működik jól…”

4. És még rá akarták fogni szegény cicára. ?

Dean Winchester

Lakást béreltünk a barátommal a fővárosban, és egy idő után feltűnt, hogy mindig hiányzik valami. Rejtélyesen eltűnő rúzs, ékszerek, és egyéb apróságok. A főbérlő a macskánkat gyanúsította vele, mondván, hogy biztos belökdösi őket a bútorok alá. Egyszer úgy volt, hogy a szüleimnél töltjük a hétvégét, de az utolsó pillanatban kiderült, hogy a barátomnak nem jó az időpont, ezért hazamentünk. Amikor kinyitottuk a lakás ajtaját a tulajdonos épp egy alapozóval a kezében turkált a sminkcuccaim között. A barátom hatalmas botrányt csinált, és azonnal elköltöztünk onnan.

5. ,,A főbérlő felújította a lakást, amíg nyaralni voltunk.”

6. A barátok tanácsai mindig szentek.

Dean Winchester

Élelmiszerboltba mentem. Mire visszaértem, égett szag áradt a lakásból. Kis híján szívrohamot kaptam, azonnal lepergett előttem az életem, és hogy biztos ég a lakás. Eldobtam mindent, és remegő kézzel kinyitottam a bejárati ajtót. Odabent a lakás tulajdonosa sétált egy égő orbáncfűvel kitömött ággal, aki azt mondta, hogy egy barátja mondta neki, hogy így lehet elűzni a szellemeket a házból.

7. ,,Egy lány bérelte a lakásom. Amikor megkértem, hogy költözzön ki, mert megsértette a szerződési feltételeket, elpusztította a lakást, eltörte a vízvezetékeket és lyukakat hagyott a falon.”

8. Még jó, hogy csak egy macska, és nem valami egzotikus állat.

Dean Winchester

Hat hónappal ezelőtt ideiglenesen egy földszinti lakást béreltem. Nagyon sok kellemetlenség történt a nyár folyamán: hol szemetet hagytak az ablakpárkányomon, hol bekopogtak hozzám, szóval jó szar volt az egész. Az egyik éjjel senkit se zavarva aludtam, és hirtelen éreztem, hogy valami van a hátam mögött, és rezeg. Miután szívrohamot kaptam és kinyitottam a szemem, láttam, hogy egy vörös macska dorombolt mellettem. Valószínűleg a nyitott ablakon mászott be. Adtam neki egy kis tejet, megetettem, és útjára engedtem őt. Azóta sem láttam. ?

9. ,,A nagymamám bérbe adta a lakását a hétvégére néhány fiatalnak.”

10.

Dean Winchester

Albérletben lakom, az idős tulaj ma jött a bérleti díjért. Észrevette, hogy a laptopomon filmet nézek, majd megkérdezte, hogy letöltöttem egy filmet a netről vagy közvetlenül online nézem? Mondtam neki, hogy online nézem, mire közölte, hogy az úgy túl sok áramot fogyaszt és a hálózat nem fogja elbírni, ezért többet eszembe ne jusson ilyet csinálni.

11. ,,A családommal lakást béreltünk az ünnepekre. Így néz ki a WC.”

12. ,,Az albérletemben egy kábel lóg ki a padlóból, közvetlenül a konnektor alatt.”

13. ,,Egy barátom küldte ezt a képet az új albérletéről. Nem tudom eldönteni, hogy ez most a konyha vagy a fürdőszoba.”

14. Az emberi pofátlanság határtalan.

Dean Winchester

A barátom úgy döntött, hogy kiadja a lakását. Egy fiatal pár jött lakásnézőbe, akik gyermeket vártak. A barátom nem volt gyermekek vagy háziállat ellenes, egészen addig, míg a pár fintorogni nem kezdett. Amikor megkérdezte tőlük, hogy mi a baj, a párocska közölte, hogy tetszik nekik a lakás, de csak akkor veszik ki, ha a tulajdonos gondoskodik a gyermekágyról, pelenkázó asztalról, palack sterilizálóról és etetőszékről.

A barátom megköszönte, hogy eljöttek, majd kikísérte őket, és akkor még udvarias volt.

15. ,,A reggeli kutyasétáltatás után hazamentünk, és megláttuk, hogy egy eladó jelzés van az albérletünkön. Így tudtuk meg, hogy két hetünk van kiköltözni.”

16. Talán végül rászánták magukat, hogy kitakarítsák azt a keveset.

Dean Winchester

Közel egy évig béreltünk egy lakást. Minden hónapban elszámoltuk a lakásra költött költségeket, fényképeztük a lakást. Amikor elköltöztünk, mindent elmostunk és kitakarítottunk. A tulajdonosok ellenőrizték a bútorokat és a lakás állapotát. Minden rendben volt. Másnap azonban felhívtak, és közölték, hogy az ablakok piszkosak és a keret tetejéről sem töröltük le a port. Emellett foltos a padló és az erkély is mocskos. Egy egész hónapig hívogattak, hogy menjünk vissza takarítani, míg végül abba nem hagyták.

Ha neked is van hasonló történeted az albérletekről, akkor írd meg nekünk hozzászólásban, hogy kibővíthessük vele a listát! ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏