Az internetezők hihetetlen fotókat osztottak meg életük legfurcsább pillanatairól

Egy jó fotó elkészítése nagyon nehéz feladat. Vannak azonban olyan szerencsés emberek, akik épp a megfelelő helyen és időben voltak ahhoz, hogy nagyon egyedi, vidám, és minden tekintetben szokatlan pillanatokat kapjanak lencsevégre. Mai gyűjteményünkben láthatsz többek között mosómedvék által megzavart esküvői fotózást, 9 év után kinyitott (meglepetéssel teli) széfet, és még egy oroszlánfókát is, aki látványosan pózol az őt fényképező embereknek.

17. ,,Miközben a parkban készítettük az esküvői képeinket, megjelent egy barátságos mosómedve család. Miután megbizonyosodtak róla, hogy nincs nálunk ennivaló, elmentek.”

16. ,,A szomszédom teknőse elszökött, és egy utcával arrébb találták meg. Mivel 113 kg, ezért ez volt az egyetlen megoldás, hogy hazavigye.”

15. ,,Bejött egy molylepke a fürdőbe, ezért egy komplett kis vadásztársaság alakult.”

14. ,,Töröltem a fölösleges képeket a telefonomról, és eszembe jutott ez az alkalom, amikor a hotelszobában a szobalány megágyazott a plüssmackómnak, amíg én távol voltam.”

13. ,,Ezt a széfet a feleségem gazdag nagymamájának házával együtt örököltük. Valamiért 9 éven keresztül nem nyúltunk hozzá, de ma végül úgy döntöttünk, hogy kinyitjuk, és megnézzük, mi van benne.”

12. ,,Apám és én a hajó konditermében, ami 1954-ben Kanadába hozott minket.”

11. ,,Az új cicánk nem fél semmitől, ezért most minden étkezéskor így kell ennem.”

10. ,,Néha csak ki kell menni kicsit a tengerpartra a naplementében és mesésen érezni magunkat. Épp úgy, ahogy ez az oroszlánfóka is tette.”

9. ,,A gördeszkás barátaim ideiglenes rögzítést készítettek nekem, mikor tegnap eltörtem a lábam.”

8. ,,Karácsonyra adtam apámnak ezt az élethű méretű Mr. Bean táblát. Azóta ide-oda rakja a ház körül, hogy megijessze vele anyámat.”

7. ,,Sikerült megörökítenem a tökéletes pillanatot, amikor a nővéremet leköpték az állatkertben.”

6. ,,Éppen csak megérkeztem a munkahelyemre, amikor észrevettem egy potyautast a hátsó ülésen. Azt hiszem, újra haza kell mennem.”

5. ,,A barátnőm sebésznek készül, és ezzel a készülékkel tért haza a munkából. A segítségével laparoszkópos műtéteket végezhet az otthonunk elhagyása nélkül.”

4. ,,A feleségem tanár, és webkamerán keresztül tart online órákat. Egyszobás lakásban élünk, ezért én csak a fürdőszobában tartózkodhatok ilyenkor. Nézd meg, hogy berendeztem magamnak.”

3. ,,Nagyon fontos vizsgám van hétfőn, amire egy átfogó esszét kell írnom, szóval készítettem egy színházat a macskámnak.”

2. ,,A feleségem kiterítette a gyermekünk paplanját a székre, hogy megszáradjon, én pedig majdnem szívrohamot kaptam.”

1. ,,A barátom léggömböket kötözött a raszta tincseihez, és tegnap egyenként levágta őket.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏