Az orosz férfi azzal büszkélkedett, hogy “irányítás alatt” tartja feleségét…

Borzalom, ami ezzel a fiatal nővel történt. Férje videóra vette, amint feleségét veri, majd barátainak büszkélkedett a videóval, hogy ő “irányítani” tudja feleségét, csak sajnos felesége később belehalt a sérüléseibe.

Az orosz féri úgy hitte, hogy hatalmas elismerést fog kapni a videó mutogatásával, azonban miután felesége belehalt a sérülésekbe, a férfi elismerés helyett 15 év börtönbüntetést kapott.

Maxim Gribanov, a 34 éves orosz férfi azért lett dühös mert felesége, Anastasia bejelentette, hogy válni akar.

Miután néhány órán át feketére verte, rugdosta, barátainak dicsekedni kezdett, és a rettenetes sérüléseket büszkén mutogatta és azt hangoztatta, hogy ő irányítani tudja feleségét.

Anastasia Ovsiannikova 28 évesen hunyt el, miutan Gribanov úgy elverte, hogy kómába esett.

Maxim Gribanov a brutális támadást videóra vette és a videót barátainak is elküldte és azt hangoztatta, hogy irányítás alatt tartja feleségét.

Gribanov órákon át ütötte, verte feleségét, és egész testén súlyos zúzódásokat, belső vérzést okozott, és több csontja is eltört.

A megbotránkoztató képen látható, amint a feleség ott ül a kanapén és egész testén rettenetes sérülések vannak.

A 28 éves nőt végül a sürgősségi mentőszolgálat szállítótta kórházba, ahol súlyos kezelései miatt azonnal kezelni kezdték.

Sajnos hat nap után kómába esett és meghalt.

A barátok és a családtagok szerint a nő megpróbált bátorságot venni, hogy közölje férjével, hogy el akar válni tőle, miután beleszeretett valaki másba.

De azt mondta korábban nekik, hogy túlságosan fél megtenni, mert fél attól, amit a férje fog tenni. Már több éve áldozata volr férje brutális viselkedésének.

Anastasianak a támadás után sikerült értesítenie a sürgősségi szolgálatot, de sanos hat nappal a támadás után belehalt a sérüléseibe.

Egy rendőrségi szóvivő a helyi sajtónak elmondta: a férfi ellen először súlyos testi sértés vádjával indítottak eljárást, amit a nő halála után megváltoztattak. A férfi részben elismerte felelősségét, de a szóvivő szerint közölte, hogy megvolt az indoka a verésre. Most 15 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Egy családtag azt nyilatkozta: “Anastasia tele volt élettel és reménnyel, ez a férfi tönkretette az életét. Ugyanolyan bánásmódben kellene részesíteni őt is, mint ahogyan ő bánt a feleségével.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏