Az Univerzum tudja, mit csinál! – Ekkor sodorja utunkba a nagy Ő-t

Az univerzum mindig akkor állítja utunkba a megfelelő személyt, amikor a legkevésbé számítunk rá!

Minden okkal történik, nincsenek véletlenek. Sokan gondoljuk így, bár többen cáfolnák is az előző mondatot. Akárhogy is, a sors pontosan tudja, mit miért tesz. Életünkben rengeteg személlyel ismerkedünk meg, akik közül jó néhányan mindennapjaink részei maradnak, ám vannak olyanok is, akik idővel lemorzsolódnak, eltűnnek a süllyesztőben. Aggodalomra azonban semmi ok, engedjük el azokat, akik el kell.

Az Univerzum ugyanis tisztában van azzal, mikor és kit kell az utunkba sodornia. Pontosan akkor küldi a megfelelő személyt, amikor egyáltalán nem számítunk rá. Élezünket tökéletesen időzített események sora alkotja, amikbe nincs semmilyen beleszólásunk.

Kereshetjük évekig a szerelmet, az igazit, aki úgy tökéletes, ahogy van, ha az univerzum szerint még nem érkezett el annak az ideje, hogy találkozzunk egymással. Az igazi csakis akkor fog betoppanni az életünkbe, amikor az elrendeltetett, egy pillanattal sem korábban.

Azt sem kell tudnunk, hogy felkészültünk-e a nagy találkozásra vagy sem, hiszen az univerzum ezt tudja helyettünk. Eláruljuk, melyek az okok, amik miatt az univerzum úgy határoz, hogy eljött az idő.

Az első nagyon fontos, ugyanis az a lényege, hogy egyedül is megvagy, jól érzed magad, nincs szükséged másra ahhoz, hogy teljes életet élj. Mivel önmagad vagy, boldog és kiegyensúlyozott életet élsz, eszedbe sem jut, hogy ekkor betoppanjon valaki az életed be. Ám az univerzum szerint éppen ez a megfelelő pillanat arra, hogy találkozz a nagy Ő-vel.

Ugyanakkor az is egy ok, ha hiányolsz valamit az életedből. Ha úgy érzed elkényelmesedtél és betokosodtál, akkor itt a pillanat, hiszen egy másik személy kimozdíthat téged ebből. Általa fejlődhetsz, célokat tűzhetsz ki magad elé és tisztábban látsz majd mindent.

Rendkívül fontos lépés az igazi megtalálása felé, hogy összhangban légy önmagaddal. Tudd, ki vagy valójában, milyen az igazi éned, ismerd a belső értékeidet és lehámozd magadról azokat az álarcokat, amik egyáltalán nem jellemeznek téged. Ekkor jöhet el az a pillanat, amikor megismered a másik feled.

Mindannyiunk életében van egy önpusztító időszak, ami egyszer véget ér. Ha képes vagy arra, hogy szeresd önmagad és te magad légy a legjobb barátod, elérd a belső harmóniát és megbocsájtsd magadnak a hibáidat, akkor itt az idő. Ekkor tisztában leszel a vágyaiddal, álmaiddal és persze a korlátaiddal is, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy találkozz a tükörképeddel, akivel mindenben kiegészítitek egymást.

A türelem rendkívül lényeges. Tudnod kell elengedni a dolgokat, sodródni az árral és nem erőltetni semmit. Ne akarj mindent irányítani, hagyd, hogy a dolgok a maguk ritmusában történjenek veled. Amikor nem vagy görcsös, bízol magadban és kiegyensúlyozott életet tudsz élni, akkor utadba kerül az nagy szerelem.

Az Univerzum varázsereje kétségtelen, de csak akkor tapasztalhatjuk meg ezt, ha bízni tudunk benne.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏