Az utcán élő kisfiú odamegy a kocsihoz pénzt könyörögni -de mikor benéz, hirtelen nagyon sírni kezd

Ez a különösen megható történet Nairobiból, Kenyából származik. A kis John Tuo egy hajléktalan kisfiú, aki az utcán élve tengeti napjai. Koldulásból próbálja fenntartani magát. Sok hozzá hasonló hajléktalan gyermek él itt, akiket gyakran tolvajoknak és szemtelen koldusoknak néznek. Ez a fiú azonban bebizonyította, hogy kényszerből koldult és aranyból van a szíve.

Egyik nap John Gladys Kamande autójánál koldult pénzt. Ennek a hölgynek komoly tüdőbetegsége volt és egy oxigénpalackon keresztül kapta a levegőt, emellett még volt mellette néhány műszer, melyre a normális élethez szüksége volt. Sőt, egyik műtétje során látását is elvesztette.

Mikor John meglátta azt a sok műszert, megkérdezte mire valók. Gladys elmondta neki, eközben a kisfiúnak sírnia kellett, könnycseppek gördültek végig arcán miközben a nő szavait hallgatta. John élete sem volt könnyű, hiszen az utcán lakott. De rájött, hogy a hölgy élete még sokkal nehezebb volt.

kisfiu1

John azt mondta Gladysnek, reméli elég pénze van a kezelésekre. Aztán odaadta neki az összes koldult pénzét. Akik látták ezt a jelenetet, felvették és feltették az internetre.

John és Gladys története Keniában futótűzként terjedt a neten és elindított egy adomány gyűjtő akciót. Több, mint 3 millió schillinget gyűjtöttek össze. Ez a fele volt annak az összegnek, amibe Gladys kezelése került.

Ettől a perctől kezdve azonban Gladys és John élete telejsen új fordulatot vett. Gladys nem tudta a kisfiút elfelejteni és mindent megtett azért, hogy az utcától megmentse őt. Azt is megbeszélte Johnnal, hogy ismét iskolába fog járni. A fiú azt mondta, nagyon szívesen jár iskolába, csak hadd maradjon Gladys közelében, mert őt tekinti új édesanyjának.

kisfiu2

Ez egy nagyon megható történet két emberről, akinek nehéz az élete, mégis megtalálták a módját annak, hogy egymáson segítsenek. Kérjük ossza meg ezt a történetet barátaival, ha Önnek is tetszett.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏