Azt szerette volna, hogy neki legyenek a legnagyobb mellei a világon… de tátva marad a szád, ha meglátod hogy néz ki most…

A 28 éves Martina Big Németország nyugati részén fekvő kisvárosban született. Érettségi után évekig légikisasszonyként dolgozott egy luxemburgi légitársaságnál. Azonban 2012-ben furcsa döntést hozott: egzotikus modell akart lenni, és azt szerette volna, hogy neki legyenek a legnagyobb mellei a világon.

Eleinte ajaknagyobbítást végeztek rajta, aztán mellimplantátumot. Később egyre több kozmetikai sebészeti beavatkozásra került sor, amely során teste teljesen elváltozott.

Az eredmény annyira izgatta, hogy az első beavatkozás után nem tudott megállni. Martina saját testének volt a megszállotja és saját ötletei és kívánságai szerint akarta, hogy az orvosok átalakítsák testét. Műtéti beavatkozások nélkül soha nem érte volna el a szépségideált.

“Mindig is azt szerettem volna, hogy úgy nézzek ki mint Pamela Andersson, de most már tudom, hogy ez sem elég nekem.”

Megan mellbősége annyira megnőtt, hogy most már büszkén mondhatja, hogy Ő rendelkezik a legnagyobb mellekkel Európában.

Martina már több mint 60.0000 eurót költött, hogy elérje az ideális szépséget. Azonban nem szeretne itt megállni. Azt akarja, hogy átalakítsák testét úgy, hogy hasonlítson egy kitalált karakterhez. Ahogyan mondani szokta: “egzotikus Barbie” szeretnék lenni.

Ennek a magasztos célnak elérése érdekében Martina szélsőséges lépéseket is hajlandó bevállalni. Soha nem volt megelégedve a sápadt bőrszínével, ezért orvosi beavatkozással próbálták megoldani ezt a problémát. Melanotan barnító injekciót kapott, amely serketi a melanin pigmentek termelését és így a bőr színe sötétebb lesz.

Megan célja az volt, hogy sötétbőrű legyen. ”

“Imádom a szőke haj és a sötétbarna bőr között lévő kontrasztot. Élvezem a többi ember reakcióját, amikor találkozunk az utcán. Látom, ahogyan nagy szemekkel rám néznek, és arra gondolnak: “Hogyan lehetséges ilyesmi?”

“Igen, létezik szőke hajú, sötétbőrű afrikai lány – méghozzá egzotikus Barbie” – mesélte Marina.

Martina elismeri, hogy családja és barátai az elején nem nagyon lelkesedtek az ötlettől, és sokan megkérdezték tőle, hogy “miért csinálod ezt?”. De korábban ők sem láthattak még ehhez hasonló átalakulást és most már ők is megszokták és ők is éppen olyan izgatottak, mint én. Most már ők is azt mondják, hogy az szuper ez az új stílus!

De ez még nem minden. Martina injekcióval tovább növelheti melleit – vagyis a mellnagyobbításhoz már nem lesz szükség újabb műtétre.

Meglepő, de a fiatal nő jövőbeni tervei között a nagyobb ajkak és mellek és a sötétebb bőr is szerepel. És ami ennél is meglepőbb, hogy barátja Michael is támogatja ebben. Sőt, ő is szőkére festette a haját és elkezdte világos bőrszínét mesterségesen megbarnítani.

“Nem szeretnék annyira sötét lenni mint Marina, de teljes mértékben támogatom őt ezért úgy döntöttem, hogy én is barnulni fogok egy kicsit.

Michael sokszor kihangsúlyozta, hogy mennyire büszke barátnőjére. “Nekem van a legnagyobb mellű barátnőm egész Európában. Minden beavatkozás után Martina egyre szebbé vált.”

Az alábbi (angol nyelvű) videóban többet is megtudhatunk Megan történetéről:

Úgy tűnik, hogy Marina és partnere elégedettek, azonban reméljük, hogy az orvosok megjön az eszük és nem fogják tovább rombolni a 28 éves Martina szervezetét. Ellenkező esetben csak egy dolgot tudunk mondani: Elég sajnos, hogy a modern orvostudomány támogatja az ilyen beavatkozást!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏