Berki Krisztián újra édesapa lesz – Már az első képek is megjelentek

Berki Krisztián és Katona Renáta, alias Mazsi még 2018-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Már akkor tudták, hogy egymás mellett szeretnének megöregedni. Nagyon úgy néznek ki, mint akiknél felhőtlen a boldogság, így nem is volt kérdés, hogy hamar szeretnék bővíteni a családot. Sokat próbálkoztak, ám valahogy nem akart összejönni a kis lurkó.

Mivel mindketten aktívan tevékenykednek a közösségi oldalakon, így a szemfüles rajongóknak feltűnt, hogy valami megváltozott Mazsiban. A pár persze eddig néma csendben volt, hiszen mindenképpen szerették volna megvárni azt a kritikus 12 hetet.

Elmesélték, hogy ők már ősz elején nekifeküdtek a babaprojektnek, de eddig nem jártak sikerrel. Mikor megtudták, hogy kisbabájuk lesz elképesztően boldogok voltak, madarat lehetett volna velük fogatni. Addig nem szerették volna nyilvánosságra hozni a hírt, míg túl nem esnek azon a három hónapon.

Értesülések szerint nem is olyan rég estek túl a szükséges vizsgálatokon, mely során kiderült, hogy a pici tökéletesen egészséges.

A celebpár már azt is elárulta, ha a gyermekük fiú lesz, akkor a Krisztián nevet fogja kapni édesapja után.

Krisztián a próbálkozásaikról, még Hajdú Péternek mesélt az egyik műsor keretein belül.

“Nem tudom miért, lehet, hogy nem volt peteérése, lehet, hogy nem értem haza pont időben, vagy nem ment le gyertyába szex közben, mit tudom én. Fogalmam sincs. Van amikor valaki teherbe esik azonnal, van, amikor nem”

A pár még a Hot magazinnak is adott interjút, melyben elmondták, hogy a baba nagyon nehezen akart összejönni. Még a lombik programot is fontolgatták, hogy mielőbb szülőkké válhassanak. El is mentek a szakemberhez és megkezdődött a hormonterápia. Az orvos közölte vele, hogy ugyan megvan a petezsákja, de sajnos nincs benne pete. Mazsiban ekkor egy világ omlott össze. Miután összeszedte magát, újabb terápia várt rá, ám ekkor már variáltak a hormonok adagjain.

Sajnos így sem akart összejönni. Még egy természetgyógyászt is felkerestek, aki saját kezűleg állította össze neki a várandóssági vitamincsomagot, ezen kívül pedig a gerincét is helyretette, a zavartalan várandósság érdekében.

Ezek után újra belevágtak a lombikprogramba, s ez esetben már voltak jó hírek. Az orvos három petesejtet is talált, aminek rettentően örült. A nagy kérdés azonban az volt, hogy ebből mennyit sikerül megtermékenyíteni. Sajnos újabb kudarc lett, mert az orvos szerint egyet sem sikerült, így a beültetés is elmaradt.

“Elmondhatatlan volt a csalódás, borzasztó. Egész nap csak feküdtem az ágyban és sírtam.” – mesélte Mazsi.

Már azon kezdett gondolkodni, hogy lehet nem is lehet gyermekük. Hozzátette ebben az eseten is ugyanúgy szeretné férjét, hiszen vele akar megöregedni. Az állapot nem állna kettejük közé.

“Az egyik csodálatos együttlétünk után azt mondtam magamban, hogy most lett terhes. Így is volt.” – mesélte a büszke édesapa.

“Szerintem akkor lesz gyermek, ha a férfi is akarja. Én pedig feltettem az i-re a pontot.” – folytatta.

Mielőtt Mazsi csinált volna tesztet, már akkor elkezdtek gyanakodni, hogy lehet várandós.

“Annyira kívánós volt, hogy görög salátával ette a krumplifőzeléket. Ez furcsa volt, így el is végzett egy tesztet, ami pozitív lett.”

“Remegtem örömömben, aztán sírtam, majd nevettem. Mikor megcsináltam senki sem volt otthon, így senkinek sem tudtam elmondani. Krisztián az új munkahelyén tárgyalt, ezért gyorsan felhívtam, hogy mikor végez.” – mondta Mazsi.

Úgy döntött elmegy érte, de előtte, felhívta egy kedves barátnőjét, hogy elújságolja a hírt, hiszen majd kicsattant a boldogságtól. Készítettem egy borítékot, amibe beletettem a tesztet, és ráírtam, hogy “APA LESZEL”.

Miután férje beszállt az autóba, odaadta neki az ominózus borítékot. Berkinek persze sietnie kellett volna, de abban a pillanatban mikor ránézett a borítékra, már nem volt olyan fontos a következő program.

“Elképesztő élmény volt. Alig akartam elhinni, csak úgy kapkodtam a levegőt. Mintha sokkot kaptam volna. Nagyon meglepődtem.” – mondta Berki. Az utána következő napokban több tesztet is elvégeztek, hogy biztosak legyenek. A hír pont Valentin-napon érte őket.

Íme a legfrissebb kép:

Szívből gratulálunk nekik!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏