Csak 750 ezer ft ez a mobilház, és megveheti most tőlünk. Napelemes, bio wc, kandalló stb.

mobilhaz2

 

mobilhaz3
mobilhazak
2006-ban kezdtük el a mobilházak bevezetését a magyarországi piacra, valamint forgalmazásukat, de ami talán ettől sokkal fontosabb, hogy többszáz családot segítettünk eddig mobilházhoz. Jónéhány tőlünk vásárolt mobilház megtekinthető a Referenciák menüpont alatt, illetve – ügyfeleink igényeit meghallva és szem előtt tartva – immár ötödik éve az ország különböző pontjain személyesen is megnézhetők telepített, használatban lévő referencia házaink, melyek megtekintésével nagyon sok információhoz, gyakorlati tapasztalathoz juthatsz vásárlás előtt, ráadásul hiteles forrásból, első kézből.

Mi rendeztük meg a 2009-es és 2010-es évben Magyarországon a Mobilház Szépségversenyt, ami számunkra és a versenyben részt vevő mobilház tulajdonosok számára egy izgalmakkal teli, és egyben nagyon kellemes, örömteli esemény volt, számodra pedig egy rendkívül értékes ötletforrás lehet. A versenyzők minden kreativitásukat latba vetették, lelkesen írtak, fényképeztek, filmeztek. Érdemes bepillantani a Mobilházak Országszerte oldalunkra, és végig böngészni, mert rengeteg átalakítási, bővítési ötletet kaphatsz, illetve megláthatod, mások hogyan élnek boldog mobilház tulajdonosként…

A kezdetek kezdetétől az volt a célkitűzésünk, s ez – határozottan kimondhatjuk – mai napig sem változott, hogy csakis jó minőségű mobilházak kerüljenek be Magyarországra általunk, a lehető legkedvezőbb áron jussanak haza Angliából, és olyan megbízható, reális árakon dolgozó szakemberek álljanak készen arra, hogy teljesítsék ügyfeleink mobilház telepítéssel, átalakítással kapcsolatos mindenféle elképzeléseit, akik professzionálisan végzik munkájukat.

Ügyfélközpontúságunknak köszönhetően nagyon színes és mozgalmas éveket tudhatunk magunk mögött, mivel folyamatosan ügyfeleink elvárásaihoz, kívánságaihoz igazodva alakítottuk tevékenységünket, szolgáltatásainkat. Az elmúlt években kifejezetten nagy változásokat tapasztaltunk a vásárlási szokások, igények tekintetében, s ez arra ösztönzött minket, hogy gyökeresen átalakítsuk működésünket.

A 2014-es év mérföldkő lett mindannyiunk életében. Ekkor kezdtük meg a magyarországi mobilház piacon egyedülállónak számító, hagyományos értékesítés által nyújtott feltételeket messze túlszárnyaló munkánkat, és ekkor nyílt meg a Te számodra is az Önköltséges Mobilház Beszerzés által nyújtott páratlan lehetőségek tárháza.

Spórolj meg velünk Te is százezreket mobilház vásárlásod alkalmával, vagy válassz szebb, újabb mobilházat magadnak a pénzedért.

Élj ezzel a lehetőséggel, és használd ki minden előnyét!

www.mobilhazak.hu

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏