Csaló , a kismama aki kéreget az interneten. A károsultak kitálalnak.

Itt az eredeti kép a segítséget kérő anyukáról,meg az eltűnt apukáról,mert úgy néznek ki mint aki rászorul a segítségre.Mások kizsigereléséből élnek!!!! Lehet sajnálni.Mi már csak tudjuk,mert a saját házunkban éltek,amit állathoz méltóan le laktak és több száz ezer forintos hátralékkal eltűntek.Figyelmét hívnám fel mindenkinek ,hogy mindenki nagyon vigyázzon velük,mert csalók!!!

Idézet  pár anyukától, akit átvert! 

 Igen aztán egy másik csoportban neki állt kéregetni a születendő gyereknek meg a kislánynak mert nem volt mit enniük!Többen is segítettünk neki csomoan én is:( Pelenkát tápszert baba kaját stb-t küldtünk neki volt aki babakocsit adott meg játékokat amit másnap eladásra kínált!:(Ja és még pénzt is kért én meg megkérdeztem tőle,hogy is van ez erre én voltam a szemét!És akkor törölte a facebookját
 32000 kért valakitől csekkre

 Valaki pàr napja kirakta.Rögtön mondtam hogy a környezet nem olyan mint aki ràszorul és gyanús nagyon hogy az olxen hirdeti magàt de itt nincs 1 csopiban sem…lehurrogtak de bejött a megérzésem.remélem nem sokatokat kàrosított meg!!

csalo2
csalo3

csalo4

csalo5
csalo
A többezer megosztás végett biztos sokan adtak neki dolgokat, amiket ő vagy eladott, vagy elcserélt. A lényeg, hogy az emberek jó hiszeműségét kihasználva szerzett anyagi hasznot magának. Ha teheti ossza meg, hogy eljusson mindenkihez, hogy mást nehogy át tudjon verni!
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏