Dagadt kockának nevezte el álmai nője, ezért kigyúrta magát. Komoly átalakulás, az biztos

atalakulas_kover_srac

A népszerű srác eddig azzal töltötte az idejét, hogy az interneten Francis néven különböző videókat töltött fel, ahol épp hol egy játékot mutatott be, azaz gameplay videót csinált, hol kritikát formált meg különböző dolgokról. Van neki egy beteg testvére, és az édesanyjuk gondozza őket, ugyanis Francis sem teljesen egészséges. A beteg bátyja nem tud se beszélni, se írni, de gondot okoz számára még az önálló élet is. Különböző segélyekből élnek, valamint abból a több ezer dollárból amit Francis keres a youtube videóival.

Az egyik videója alatt kommentelt egy gyönyörű lány, még pedig ezt  – lefordítva magyarra – : Francis, ha nem lennél ekkora dagadt kocka, akkor én szívesen megismernélek téged, és járnék is veled. Puszi Kimberly
Francis soha életében nem kapott ilyen ajánlatot, ugyanis ezt ő már ajánlatnak vette, pedig csak egy ösztönzés volt, a fogyásra. Valószínűleg soha nem állna szóba vele a modell szőkeség, de mégis segíteni akart rajta egy apró kritikával.
Francis elkezdet fogyókúrázni, és megdöbbentő lett az eredménye. 330 kg-ból lett 76 kg. Szép eredmény!
Az alábbi videóban azon háborodik fel, hogy nem indul el egy játék az újonnan vásárolt XBox-on, ezért módszeresen szétveri a lakása verandája előtt, úgy hogy a szomszédok biztos lássák.

Itt az átváltozás utáni Francis :

francis

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏