Dagadtnak gúnyolta férje, lefogyott és elhagyta!

Az egész élete megváltozott a nőnek, miután férje szívtelen kritikái miatt fogyókúrába kezdett. Liz Kerslake első házassága alatt kényelmes életet él és emiatt szépen lassan felkúsztak rá a nem kívánt kilók. Mindig is küzdött alakjával és sosem volt nádszálvékony, de egészen addig gömbölyödött, amíg már nyolcvan kiló feletti súly mutatott a mérleg.
32009

Férje gúnyolta és kritizálta a nőt, kövérnek és csúnyának nevezete. Liznek több sem kellett, elhatározta, véget vet a megaláztatásoknak és lefogy.

Kemény diétába kezdett, számolta a kalóriákat és próbált odafigyelni étrendjére. Hamarosan meg is lett az eredménye fogyókúrájának, leadott huszonöt kilót. De a változások nem csak külsejét érintették, beadta a válópert és elhagyta nem túl megértő férjét.

Időközben megismerkedett a következő jelölttel és ahogy kapcsolatuk virágozni, Liz testtömege ismét gyarapodni kezdett, hiszen idejét inkább új barátja és nem a kondigépek társaságában töltötte. A heti négy-öt edzés hiánya hamar látszódni kezdett, és a nő szépen lassan ismét kikerekedett.

Ettől megrémült és a lánykérés után ismét eldöntötte, leadja a felesleget és tökéletesen mutat majd az esküvői ruhájában.

– Elhatároztam, hogy a legjobb formámat hozom a nagy napunkon – mondta Liz, akinek a végső lökést a lánykérés jelentette.
32010

Egy ismerőse révén hallott egy klinikáról, ami egész akciótervvel segít a fogyni vágyóknak, és jelentkezett a programra. Liz nagyon eltökélt volt és az egészségesebb étrend és edzések mellett beiktatott napi egy óra sétát a kutyájával is.
32011
– Ami igazán működött, hogy teljesen száműztem a szénhidrátokat az étrendemből. Normális esetben reggelire és ebédre is kenyeret ettem, de felváltottam ezeket fehérjékkel. Nem csak az számít, hogy lefogytam harminc kilót, sokkal egészségesebb is lettem. Az önbizalmamról nem is beszélve. Korábban mindig visszajöttek a kilók, de most már stabil a súlyom. Most már bemehetek csak úgy egy ruhaboltba, nem kell meghúznom magam, ráadásul könnyen találok magamra megfelelő méretet, ez nagyon jó érzés.

A házassága azóta is remekül működik és azóta szívesen megosztja másokkal is sikerének titkát, hiszen ő is életmód tanácsadóvá vált.

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏