Döbbenetes: egy ló teteme alól ásták ki a rendőrök a novemberben megölt nő holttestét

Féltestvére jelentette be egy 49 éves asszony eltűnését a rendőrségen 2021. január 11-én. A nőről akkor már hónapok óta nem hallott a rokonság. A rendőrök felkutatták a nő ismerőseit, feltérképezték lakókörnyezetét, kikérdezték korábbi élettársát, aki elmondta, 2020 nyarán elváltak útjaik, a nő elhagyta, azóta nem tud róla – számoltak be az ügyről a police.hu-n.

A történet azonban nem stimmel, mert a rokonok szerint a nő tavaly novemberben még együtt élt a párjával. A férfit újra elővették a rendőrök. Akkor egy másik történetet adott elő. Azt mondta, hogy barátnőjét egy őszi napon hajnalban felakasztva találta veresegyházi lakásukban. Még az újraélesztésére is kísérletet tett, ám amikor látta, hogy küzdelme hasztalan, megijedt és a holttestet egy közeli gödörbe dobta.

Végül a 49 férfi elmondása alapján megmutatta azt az állati tetemek sírhelyeként is funkcionáló gödröt, ahol a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai segítségével a nő holttestét kora reggelre sikerült kiásni egy ló maradványai alól.

Állati tetemek közé rejtette el a férfi megölt élettársát / Fotó: Police.hu

Már a helyszíni és a halottszemle adatai valószínűsítették az idegenkezűséget, a soron kívül elvégzett boncolás alá is támasztotta. Az áldozat testén több olyan sérülést – sorozatos bordatörést, szilánkos lapockatörést, törött fogakat – találtak, amelyek egyértelműen bántalmazásból eredhettek. Az igazságügyi orvosszakértő a sérülések vizsgálata alapján kizárta az önkezűséget, önakasztásra semmi nem utalt.

A beszerzett bizonyítékok hatására a férfi megtört és kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomása szerint egy ideje már gyakran veszekedtek élettársával, és az egyik ilyen alkalommal, november 5-én eldurvult a vita. Állítása szerint „ki volt kattanva”, amikor lefejelte, majd bakanccsal megrugdosta áldozatát. Az élettelen testet ezután pokrócba csavarta és begurította abba a gödörbe, ahonnan napra pontosan három hónappal később a rendőrök kiásták. Hulladékkal és gallyakkal letakarta, majd elment dolgozni.

Nem csalt a szimatuk

n"},"platform":{"code":"pulsembed"},"alignment":"center"}”>

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztályán különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az őrizetbe vett férfi ellen, akinek kezdeményezték a letartóztatását.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏