Drámai hír!Halálközeli állapotba került, azonnal kórházba vitték a magyar énekest!

Lassan egy hónapja, hogy elhagyhatta a kórházat Delhusa Gjon. A koronavíruson átesett énekes eddig még nem tudott beszélni arról, mit élt át otthon és a kórházban, mert ha csak rágondolt, sírás szorongatta a torkát. Most a elmesélte, min ment keresztül.

Hirtelen felszökő lázzal kezdődött, legyengült, majd pokoli fájdalmat érzett a vállában és a hátában.

– Még ágyban feküdni sem tudtam, inkább a földön kínlódtam, azt gondoltam, hátha ott jobb lesz. Onnan meg nem bírtam felállni, Fanni jött ilyenkor a segítségemre – kezdi az énekes, aki fájdalomcsillapítókon élt, amivel kivégezte a gyomrát. Négy napon át így kínlóott, az ötödiken hívta ki a mentőt. A pozitív gyorsteszt után azonnal vitték a Korányi Kórházba.

Az énekes feküdt az elkülönítőben, volt intenzív osztályon, négy napig még félaltatásban, lélegeztetőgépen is.

– 1,5 millibárral lökték a tüdőmbe az oxigént, miközben kapálóztam. Kaptam nyugatókat, fájdalomcsillapítókat, halálközeli állapotban voltam. Aztán a negyedik napon a tüdőm sejtjei szép lassan elkezdtek működni, befogadták az oxigént. Szerencsém volt, hogy erős, egészséges a szervezetem, soha nem dohányoztam, nem ittam, mert ezt egy beteg ember biztos, hogy nem éli túl – folytatja Gjoni, aki 23 napot töltött a pokolban, ahogy ő mondja, de azonnal hozzáteszi, óriási hálával tartozik az orvosoknak és ápolóknak.

– Kapálóztam, hogy ne haljak meg, de sikerült meggyógyulnom – meséli, majd elsírja magát.

Bár a teste, a szervezete jobban van, lelkileg nagyon megviselték a történtek. Tizenhárom szúrás, vérvételek sora, infúzió, csövek… eleveníti fel.

– Amíg bent voltam, két-három óránként vitték el a halottakat. Az ember ilyenkor azt gondolja, biztosan én leszek a következő. Túléltem, de átmentem a pokolkapuján, sokáig nem is tudtam mesélni arról, mi mindent éltem át, mert azonnal rám jött a sírógörcs – vallja be az énekes, aki még elég gyenge, de szerencsére napról napa jobban érzi magát. Azt mondja, amióta kijött a kórházból, átgondolta mindazt, ami már mögötte van.

– Nem tervezgetek, mi lesz holnap, már szeretném tiszta szívvel megélni.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏