loading...

Ebben a dologban a legtöbb férfi hazudik: rá szoktál kérdezni?

Ha rá is kérdezel, szinte értelmetlen, hiszen valószínűleg úgyis vetít majd a férfi.

megcsalas_hazugsag

A hazugság emberi dolog, számtalan kutatás is készült már, átlagosan hány kamu hagyja el az ember száját. Kettőtől több százig terjedő számokat feltételeznek, ám az alkalmak számánál sokkal érdekesebb lehet, miben és miért hazudik valaki.

Nőként kiváltképp az furdalhatja az oldalad, mi a helyzet a férfiakkal és a kamuzással. Annyit leszögezhetünk, noha bizonyos dolgokban rendszerint füllentenek, nem feltétlenül rossz szándékból. Az alábbi három dolog is ilyen: most megtudhatod, miért és miben lódít a legtöbb férfi párkapcsolatában.

Nem szokott magához nyúlni

Naiv dolog lenne azt feltételezni, hogy egy férfi soha, de soha nem tesz ilyet. Teljesen természetes dolog, és az sem zárja ki az előfordulását, hogy éppen párban van-e valaki, vagy sem. Maximum az alkalmak számát befolyásolhatja ez a tényező. Az a nő azonban, aki párjának szegezi a kérdést, csinálja-e egyedül, könnyen lehet, hogy tagadó választ kap. Hogy miért? Mert a férfi tarthat attól, milyen fogadtatásra talál ez a dolog a párjánál, de akár érezheti olyan intim dolognak is, amit soha senkinek nem mondana el – szíve joga így dönteni.

Nem néz meg más nőket

Bármennyire is odavan a párjáért a férfi, nem vak. Ez a diagnózis, és ne is várja senki, hogy a foglalt férfi hirtelen megvakul. Ha szembejön egy jó nő, a férfi igenis megnézi, de ez valahol nem is tudatos, inkább ösztönös vagy automatikus dolog.

Persze a párja társaságában igyekezhet ezt kontrollálni, és illik is, de ez a nap 24 órájában nem megy. Miért tagadja mégis, ha párja nekiszegezi a kérdést, hogy megnéz vagy megnézett-e másik nőt? A férfi, pláne, ha szereti a párját, nem vágyik balhéra egy jelentéktelen ügy miatt, márpedig ez számára teljesen jelentéktelen vizuális élmény.

Csak a párjáról fantáziál

Róla is, de nem kizárólag róla, ám – még ha bizonyára olyan eset is előfordul – nem azért, mert nem szereti őt. A fent említett vizuális hatásoktól kezdve a filmeken át, amelyeket általában minden férfi örömest néz, sok mindennel szembetalálkozik a férfi, ami felkelti  érdeklődését. Mindennek hatására óhatatlanul fantáziálni kezdhet. Miért tagadja mégis? Mert attól tarthat, és igaza is lehet, hogy a párja rossznéven veszi ezt, pedig ezek számára csupán üres fantáziaképek.

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, akinek szó szerint centiken múlott az élete

Bármennyire is próbáljuk óvatosan és biztonságosan élni az életünket, bármelyik pillanatban történhetnek olyan dolgok, amik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?