Egész életében csúfolták az orra miatt, figyeld mit tett!

A lányt folyamatosan csúfolták nagy orra miatt, ezért nagy lépésre szánta el magát: kés alá feküdt. Ugyanis a plasztikai műtéteket elsősorban erre találták ki, nem pedig a pénzükkel mit kezdeni nem tudó lányoknak kacsaszájak készítésére és lufi növesztésre.

A lány megelégelte igencsak nagy és nem szokványos alakú orrát, és bevállalta a szépészeti beavatkozást. Mit is mondhatnánk, az eredmény valami elképesztő lett. Mintha nem is ugyanaz az ember lenne! Elképesztő, hogy az orr mennyire meghatározza az ember arcának karakterét. Így lett csúnyácska lányból egy igazi szépség: Végre azért nézik meg az utcán, mert ragyogó az arca, nem pedig a furcsa alakú szaglószerv miatt. Az előtte-utána képeken láthatjuk az óriási különbséget.

Az ‘előtte’ képeken az orra annyira elveszi a hangsúlyt az arca már területeiről, hogy fel sem tűnik, milyen szép szeme és szája van. Az ‘utána’ képeken már ezeket is észrevesszük, és csak úgy ragyog a lány. Ráadásul olyan szépen gyógyult a lány orra a műtét után, hogy semmiféle heg nem maradt utána. Szép munka, megérdemelte a lány! 🙂

orr6orr5orr4orr3orr2orr1

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏