Egy 64 éves nő megmutatja, hogyan őrzi meg fiatalos külsejét

Keveset tehetünk azért, hogy megakadályozzuk testünk növekedését és öregedését az idő múlásával, de van néhány dolog, amit tehetünk azért, hogy egészségesek maradjunk és fiatalnak tűnjünk. Egy tanulmány szerint a testmozgás fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt hatása jelentősen csökkentheti az öregedési folyamatot. A 64 éves Lesley Maxwell példát mutat az egészséges, kiegyensúlyozott életmódra, és még olyan fiatalnak is néz ki, mint az unokája.

Mi hiszünk abban, hogy az élet minden szakaszában szeretni kell önmagunkat és a testünket, és ma gratulálunk ennek a magabiztos nőnek, amiért megosztotta velünk az öregedéshez való egyedülálló fitneszszemléletét.

Hogyan vállalkozott erre a fitnesz útra

A 64 éves Lesley Maxwell egy ausztrál nagymama, aki életét a fitnesznek és a testmozgásnak szentelte. Maxwell körülbelül 15 évvel ezelőtt, a volt férjétől való válását követően kezdte el a fitneszt. Első versenyét 49 évesen nyerte meg, később pedig elkezdte dokumentálni tapasztalatait a közösségi médiában, és több ezer követőre tett szert az Instagramon, ahol edzésprogramjait és egészséges ételajánlatait népszerűsíti.

Lesley gyakran oszt meg képeket magáról, amelyeken a mindössze 20 éves unokájával, Tia-val edz, és az emberek el sem hiszik, hogy ekkora korkülönbség van köztük. “Összetévesztenek a saját unokám testvérével” – árulta el Lesley. Az unokája viszont azt állítja: “Mivel elképesztően néz ki a korához képest, valóban kap egy kis figyelmet”.

Vanessa, Lesley lánya és Tia édesanyja szintén fitneszrajongó. Amikor hárman együtt edzenek az edzőteremben, gyakran lehetetlen megkülönböztetni őket egymástól. Vanessa megjegyezte: “Ha anyukámmal vagyok, azt hiszik, hogy testvérek vagyunk, ha pedig Tiával vagyok, azt hiszik, hogy testvérek vagyunk” – mondta Vanessa.

Számos férfi figyelmét magára vonta.

Amióta elkezdte megosztani edzéseit és testéről készült fotóit a közösségi médiában, Lesley nagy rajongótáborra tett szert, különösen a pasik körében. “Mindent bóknak veszek. Igazán nagyszerű, hogy még követnek is” – mondta, hozzátéve, hogy élvezi férfi rajongóit, mert a pasik feldobják az életét.

A sok figyelem, amit kap, minden bizonnyal növelte az önbizalmát, és most Lesley olyasvalakit keres, aki értékelné az életét, és osztozna a szenvedélyében és a hobbijaiban. “Ha egy férfi elég bátor ahhoz, hogy egyenesen odasétáljon hozzám, a szemembe nézzen, és randira hívjon, az már elég bátor ember”. Lesley bevallotta: “Nem kell, hogy a férfi edzőterembe járjon, de csodálom az egészséges testet. Ó, és nagyon energikusnak kell lennie!”

Az önbizalom a kulcs

Lesley számára a kor csak egy szám, hiszen határozottan úgy gondolja, hogy az öregedésnek két módja van: az egyik a kronológiai kor, ami a születési dátumtól napjainkig tart, és a biológiai kor, ami lehetővé teszi, hogy fiatalabb testet alkossunk, karcsúbbak és egészségesebbek legyünk.

Szoborszerű alakja javította önbecsülését és önértékelését. Ő maga mondta: “Határozottan úgy gondolom, hogy a nők az idősebb korban érik el önmagukat” – folytatja – “a tiszta táplálkozással plusz hatékony testmozgással tulajdonképpen visszafordíthatjuk az öregedési folyamatot”.

Szeretné inspirálni a többi nőt, hogy jól érezzék magukat a testükben.

“Építsünk izmot és égessük el a zsírt, és az egészséges, karcsú testünk csak rajtunk múlik”. Lesley határozottan kijelentette: “A magabiztosság számomra győzelem”. Hetente ötször edz, és közel 30 fitnesz-címet tudhat a háta mögött.

Maxwell céget csinált az egészségi útjából, edzésprogramokat árul és “a fiatalos testhez vezető hat lépését” népszerűsíti. Úgy véli, hogy története online megosztásával más idősebb nőket is motiválna arra, hogy javítsanak az egészségükön és felismerjék saját szépségüket.

Szerinted hagynia kellene egy nőnek, hogy a teste természetes módon öregedjen, vagy próbáljon meg formába lendülni, hogy elkerülje a korral járó szenilitást?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏