Egy gyönyörű japán lány a cuki motoros fotóival letarolta a netet, aztán egy tükörkép lebuktatta őt

A lájkok, megosztások, hozzászólások és megtekintések növelése érdekében minden blogger más és más trükköket alkalmaz. Vannak, akik ajándéksorsolásokkal hívják fel magukra a figyelmet, mások megbotránkoztató képekkel érik el a megnövekedett interakciót, de sok más egyéb módszer is létezik. A japán interneten például volt motoros lány, aki a Yamaha motorjával készült aranyos képei miatt szerzett hírnevet magának a közösségi oldalakon.

Egy nap azonban minden összeomlott, amikor a rajongók észrevették a lány, filter nélküli arcát az egyik visszapillantóban, és leleplezték a vele kapcsolatos szörnyű igazságot.

A lány azzal vált híressé, hogy motoros fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalakon.

Az Azusagakuyuki álnév mögé bújó japán Twitter-felhasználó egy komplett rajongótábort gyűjtött össze maga mögé, napjainkra több tízezer ember követi őt a különféle platformokon.

A lány rajong a motorkerékpárokért, és rendszeresen meg is osztja a kirándulásain készített képeit a követőivel, melyeken rendszerint büszkén pózol a Yamaha motorkerékpárja mellett.

A rajongók azonban észrevettek egy apró, de fontos részletet a lány egyik fotóján.

A motorkerékpár visszapillantó tükrében egyáltalán nem a csinos lány, hanem egy szemüveges férfi volt látható.

A japán újságírók vizsgálódni kezdtek, és kiderítették, hogy a csinos motoros lány valójában egy férfi.

Kiderült, hogy a folyton motorral pózoló aranyos lány valójában egy 50 éves férfi, akit Zonggu-nak hívnak, és aki a megjelenését különféle szűrők segítségével alakította át.

Zonggu nem tagadta a vádakat, sőt, elismerte, hogy tényleg ő a rejtélyes motoros lány.

A férfi azt is elmondta, hogy a figyelem kedvéért volt szükség egy kis megtévesztésre. Ahogy azt az egyik interjújában kifejtette, egy csinos lány a motorkerékpár mellett sokkal több kedvelést és megosztást tud generálni, mint egy középkorú férfi.

A férfi azóta is folyamatosan tölti fel a filterekkel megszerkesztett képeit, ráadásul a követőinek száma nemhogy nem csökkent, de még tovább növekedett, szóval a férfi terve kétségkívül működött! ?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏