Egy hajléktalan férfi Londonban nem hagyta, hogy ez a két szerelmes megfagyjon, és ez az, amit ők tettek

Csak nézz körül, és oszd meg amid van – és máris van egy jó cselekedeted. Pontosan ez az, amit egy londoni hajléktalan férfi tett, amikor Charlotte Ellis és Taylor Waldon, egy fiatal pár ott állt mellette az utcán egy fagyos éjszakán.

Szeretnénk megosztani ezt a szívmelengető történetet.

Charlotte és Taylor lekésték az utolsó vonatot, és négy órán keresztül kellett várniuk a reggeli vonatot a fagyos januári hidegben.

nem-hagyta-megfagyni1

Egy hajléktalan férfi, aki magát Joey-nak nevezte, megközelítette őket, és felajánlotta nekik a kabátját és a paplanját, azt mondta: “Vegyétek csak el, hideg van ma, és sokáig kell várnotok.”

nem-hagyta-megfagyni2

A pár elfogadta a segítséget, és cserébe meghívták Joey-t a házukba, így megfürödhet, aludhat, és ehet.

nem-hagyta-megfagyni3

Joey először azt hitte, hogy viccelnek, de Charlotte nem volt hajlandó elmenni nélküle. A végén jó barátok lettek, és a lány úgy döntött, hogy elmeséli ezt a történetet a Facebook oldalán.

nem-hagyta-megfagyni6

Több száz embert megérintett Charlotte kedvessége, de akadtak olyanok is, akik azt hitték, hogy őrült. Akik ezt gondolták, Charlotte ezt írta: “Az emberek gyorsan elítélnek másokat. Minden, amire szüksége volt, csak az, hogy valaki higgyen benne. Ne gondoljuk azt, hogy minden ember rossz csak azért, mert az utcákon él. Olyanok, mint te és én.”

nem-hagyta-megfagyni5

A pár barátai adtak Joey-nak egy telefont, és új ruhát, és mindössze 5 nap alatt Charlotte és Taylor segített neki munkát találni. Ahogy Charlotte írta az oldalán “Remélem, mindenki rá fog jönni, hogy milyen könnyű tenni valamit, amivel megváltoztathatja valakinek az életét.”

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏