Egy nő lehúzza a “kővé” vált bőrt erről a kutyáról. Hat héttel később nem fogsz hinni a szemednek.

Hála az állatmentő szervezeteknek, rengeteg kóbor, bántalmazott és elhagyott állatnak nyílik lehetősége az új életre, hogy meggyógyítsák és új otthont találjanak nekik. Az Animal Aid Unlimited egy olyan szervezet, mely az utcai állatok megmentésére szakosodott Indiában. Amikor a munkások találtak egy kutyát egy régi teherautó hátuljában, tudták, hogy nagy a baj, és szóltak nekik. A kutya, akit később Alice-nek hívtak, teljesen le volt soványodva és a rüh egy szélsőséges fajtájában szenvedett.

kove-valt-bor6

A bőre már olyan kérges volt, hogy úgy tűnt, mintha “kővé” vált volna. Miközben a legtöbb kutya menekülni próbál, amikor közelednek felé, Alice túl fáradt volt ahhoz, hogy elfusson.

kove-valt-bor11

“Úgy tűnt, hogy önkívületi állapotban van” ahogy később jelentette a csapat.

kove-valt-bor10

Miután a megmentők felajánlottak neki egy kis finomságot, láthatóak voltak rajta az élet jelei.

kove-valt-bor9

Miután megnyugtatták, az állatmentők bemásztak a teherautóba.

kove-valt-bor8

Egyértelmű volt, hogy Alice még mindig nagyon ideges. Amikor a megmentők megpróbálták felemelni morgott a félelem miatt. Végül sikerült betakarniuk egy takaróval, és elvinniük őt.

kove-valt-bor7

Miután megérkezett az állatmenhelyre, Alice nagyon félt, de a megmentői határozottak voltak. Elkezdték bekenni kenőccsel, hogy lágyítsák a “kő bőrt”, amelyet később óvatosan eltávolítottak.

kove-valt-bor4

Végül Alice fel tudott állni. Bár láthatóan még mindig ijedt volt, megengedte egy munkásnak, hogy több gyógyszert alkalmazzon a hátán, és fürdesse őt. Ahogy teltek a napok, Alice egyre nyugodtabb volt és a bőre egyre egészségesebbé vált.

kove-valt-bor1

Hat hét után, Alice alig volt felismerhető. A szőre visszanőtt, és ő ismét egy boldog kutya, amilyen egyszer volt. Bár a szemei még mindig fáradtak voltak, egyértelmű volt, hogy az élete olyan irányba halad, amelyet megérdemel.

kove-valt-bor3

Nézd ezt az édes arcot!

kove-valt-bor5

Nézd meg a történetét ebben a videóban:

Az Animal Aid Minden évben nagyon szomorú történetekkel ment meg több száz kutyát. Sok állaton már csak az orvosi kezelés segít, ez az egyetlen reményük. Ha lehetőséged van rá támogasd az állatmenhelyeket!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏