Egy plasztikai sebész az “arany” arány felhasználásával összegyűjtötte a tökéletes arcú hírességeket. Íme a top 10-es lista

Ma már nagyon sok nő és bizony férfi is kacsingat a plasztikai sebészek általi beavatkozásokkal, hogy kicsit lefaragjanak a számukra tökéletlen formáikból. Van, akinek a szája, orra, szemöldöke nem tetszik, másoknak a ráncaik, arcuk formája, keblei nem jönnek be.

A plasztikai sebészek viszont mindent tudnak a szépségről, mert ők azok, akik minden egyes nap az ideális és “szép” megjelenés felé mozgatják a világot. Képesek megnevezni a legvonzóbb nőket, akik tökéletes arányokkal rendelkeznek. Dr. Julian De Silva is meg tudja mondani, hogy kik azok a sztárok, akik arányaiban véve tökéletesnek mondhatók.

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a szépség meghatározására szolgáló “arany” aránynak emlegetett érték csak egy szám. Számos reneszánsz szobrász és művész használta ezt fel a munkái során a harmónia elérése érdekében, például Da Vinci, Michelangelo és Raphael is.

Íme az “arany” arány felépítése:

Először is, egy gyönyörű ember arca kb. 1,6-szor hosszabb, mint amilyen széles. Másodszor, a homlok teteje és az áll alja közötti távolságban három egyenlő résznek kell lennie. (Ahogy a fenti képen látszik). Ezenkívül van még néhány dolog, ami befolyásolhatja a vonzerőt – például a szemek szélességének, meg kell egyeznie a szemek közti távolsággal.

Dr. Julian De Silva úgy döntött, hogy kideríti és utánajár annak, hogy mely hírességek arcvonásai vannak legközelebb az “arany” arányhoz. Számítógépes technikával számos arcpontot elemzett, például az arc, az ajkak, a szemöldök alakját és elkészítette a következő listát:

10, Cara Delevingne – 89,99%

9, Katy Perry – 90,08%

8, Natalie Portman – 90.51%

7, Scarlett Johansson – 90,91%

6, Kate Moss – 91.05%

5, Taylor Swift – 91,64%

4, Ariana Grande – 91.81%

3, Amber Heard – 91,85%

2, Beyoncé – 92,44%

1, Bella Hadid – 94.35%

Szerinted ki a legszebb? Ki áll legközelebb az “arany” arányhoz?

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏