Egy thai nő talált rá egy sikátorban, azt gondolván, hogy ő egy macska. De miután felvette, rájött, még soha nem látott ilyet.

Tavaly Chiang Mai-ben (Thaiföld) a lakók meg voltak győződve arról, hogy egy bomba robbant fel a közelben. Később kiderült, hogy a hangos, dübörgő zajt ténylegesen csak a vihar miatti laza vezetékek okozták az utcán. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy nem történt semmilyen sérülés ennek következményeként, de a 49 éves Walai Sriboonvorakul a környéken járt, amikor látott valami borzasztót.

leszakadt3

A földön feküdt egy körülbelül egy éves magatehetetlen macska, akinek hiányzott mellső lába és a farka: áramütést szenvedett a vezetékektől az utcán, és úgy tűnt, hogy teljesen reménytelen az állapota. Azonban Walai elhatározta, hogy megmenti a kis fickót, akinek szeretettel a “Rátermett” nevet adta. Az asszony haza vitte az otthonába, és a gyógyulás útjára lépett.

leszakadt2

Nemsokára egy boldog, egészséges macska vált belőle. Bár eleinte nehéz volt neki a mozgás, de hamarosan elsajátította a két lábon való sétálást, és egyre csak erősebb lett. Ebben nagy szerepe volt a nő fiának is, a 26 éves Copternek, aki mindig tanította. A cicát gyakran hasonlítják egy Tyrannosaurus rexhez vagy kenguruhoz a járása miatt, és ez tényleg egy látvány!

Itt megtekintheted a cicát egy videón:

“Ő a családunk része” mondta Copter. “Olyan vagyok számára, mintha a testvére lennék. Fut fel a lépcsőn a szobámba, hogy felébresszen.”

Ez a macska tényleg bizonyíték rá, hogy egy kis szeretettel le lehet küzdeni az élet akadályait.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏