Egyre több férfi festi be csupán egyetlen körmét. Ez az oka

Egy mozgalom indult el nem rég, amelyet egy fiatal férfi indított el, és mára már akkorára nőtte ki magát, hogy több híres ember is csatlakozott hozzá, valamint közel 170 ezer dollár gyűlt össze.
Az egész akkor kezdőtött, amikor egy bizonyos Elliot  Costello elment Ausztráliából egyenesen Kambodzsába egy projekt keretein belül. Ott találkozott egy kislánnyal, aki elmesélt neki számtalan dolgot az ottani szokásokról, és egyéb szörnyűségekről. Theo említett egy olyan esetet is, amit Elliot nem akart elhinni első hallásra.
A kislány megkérte őt, hogy együtt fessék ki egyetlen körmüket, ezzel is emlékeztetve később őt erre a szörnyűségre.

Kambodzsában sajnos gyakori, hogy gyerekeken hajtanak végre szexuális erőszakot, és Theo is ezt mesélte el Costellonak.

Elliot hazaérve azonnal belelendült, és tartva magát az ígértekhez, elindított egy mozgalmat, ami felhívja az emberek figyelmét ezekre a világunkban jelenleg is zajló szörnyűségekre.
Elliot szerint azzal, hogy felhívja a figyelmet erre a dologra azzal egyenlőséget fog elérni, és erősíteni fogja a gyerekek jogait is.

A köröm csak a kezdet volt, ilyen nagy nevek szólaltak fel az ügyben, mint Hugh Jackman, Richard Bransos és Mario Batali. Többek között nekik köszönhetően gyűlt össze a 169 ,087 $.

Ez évben a befolyó pénzből hatalmas méretű kampányokat fognak szervezni, és megpróbálnak minden társadalmi réteghez eljutni, és felhívni a figyelmet, hogy a gyermekek biztonságban érezhessék magukat szerte a világban.

Akit bővebben érdekel ez a mozgalom, keressen rá a YGAP , vagy a #Polishedman címszavakra az interneten.

korom

forrás

 

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏