Ekkora vagyont hagyhatott hátra Nagy Grófo..Bődületes számok

orábban már írtunk Grófoék anyagi heyzetéről : ” Emlékeink szerint még sosem láthattuk a Hal a tortánban, sőt, szeretteivel otthonában sem nagyon szokott szelfizni Kis Grófo. Vajon miért? A jelenleg egyik legkeresettebb és legnépszerűbb magyar előadóművésznek feltehetően van mit a tejbe aprítania – talán ezért sem szeretne kérkedni anyagi körülményeivel?

Az interneten most felbukkant egy videóklip. Az öreg Grófo Kisfiam című száma, amely minden jel szerint arra mutat, hogy a család saját otthonában készülhetett. Ha ez igaz, akkor azt is hozzá kell tennünk, látszólag az idősebb Grófo rezidenciája lehet a hely, ahol Kis Grófo felnőhetett. Hatalmas terek, gyönyörű, értékes fából készült bútorok, porcelánok, fény, pompa – ilyen körülmények között várja „haza” gyermekét nagy Grófo, nem hiába. A ház elé siet, és jól látszik, a hatalmas telken külön betonút vezet az épületig, amely előtt körforgalom látható, közepén kerekes kút.”

A videóben látható ház alsóhangon 300 millió forint körül mozog, el sem lehet képzelni, hogy mekkora vagyont hagyhatott hátra idősebb Kozák, de a becslések szerint nagyjából 500 millió forint körül mozoghat ez az összeg.Grofó édesapja továbbá építkezési vállalkozó is volt.Egy tisztességesen ledolgozott élet, és a vár amit felépítettek együtt. Le a kalappal,Nyugodjék békében!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏