Elhanyagolt lusta disznónak titulálta a férjét és lelépett egy fiatal bikával. A férj sem tétlenkedett, alaposan megváltozott

A történet ismerős lehet, mert körülbelül minden 6. házasságban jelen van. A férfi legénykorában fess , fiatalos erős, semmi háj, jól fésült haj, finom illatú test, és semmi szőr.. Az esküvő után pedig pár év múlva, erősen túlburjánzott szőrök, az arcon, hónaljon mellkason, büdös testszag, ápolatlanság, és figyelmetlenség.

Nem minden kapcsolat alakul így, ha Önnek sejtelme sincs miről írunk adjon hálát az Istennek, hiszen a megfelelő férfit találta meg. Akik megismerték a szituációt, azoknak még egy kis olvasni való..

A kapcsolatok nagy részében egy bizonyos idő után azért mennek tönkre a dolgok, mert a felek, vagy az egyik fél úgy érzi, hogy túl nagy biztonságban van a kapcsolatban – például a párja gyermeket szült neki – és úgy véli, hogy megtehet bármit, úgyis meglesz neki bocsájtva, hisz szereti az asszony, vagy épp kiszogláltatott helyzetben van, mert kisgyermekkel nem tud hova menni, ha épp a párja keresi a kenyérre valót.

Azonban ennek a kiszolgáltatottságnak soha nem szabad a jelét mutatni, hisz vérszemet kap a férfi..

ferfi_atalakulasa
Miután elhagyta a barátnője rájött, hogy ez nem mehet így tovább, és egy laza 180 kg-t dobott le magáról. Te jó Isten, az két ember súlya!!!
A végeredmény nagyon bíztató lett 🙂
ferfi_atalakulasa2
Ha ismer olyan embert akire ráférne egy ekkora fogyás, akkor ossza meg ezt a bejegyzést, hogy lássa az adott illető!
Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏