Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

2 évvel ezelőtt, néhány nappal karácsony előtt, a fiatal brazil lány, Paola Antonini élete megváltozott. Paola egy szép, vidám nő, aki profi modellként dolgozik. Egy napon azonban egy autóbalesete volt, egy vakmerő sofőrrel. Annyira megsérült, hogy az orvosoknak le kellett amputálni a bal lábát, a combjától lefele.

igazi-hos7

A baleset miatt és az ebből eredő rokkantsága miatt úgy tűnt, hogy Paola nem folytathatja tovább eddigi munkáját, mint modell. De Paola fogta az új életét, bizonyítani akart magának, és mindenki másnak, hogy milyen erős az ő akaratereje.

igazi-hos8 Ma ő büszke a mű lábára és mindenekelőtt azt mutatja, hogy a fogyatékossága nem ok arra, hogy savanyú vagy boldogtalan legyen.

igazi-hos2

Rendszeresen megosztja a fotóit, amelyeken a nézők láthatják, hogy az élete tele van örömmel és energiával.

igazi-hos9

A gyönyörű nő rendszeresen sportol, köztük lovaglás, tánc, és gördeszka …

igazi-hos6

… vagy akár az úszás. Ez megmagyarázza, hogy miért van még mindig ilyen tökéletes alakja.

igazi-hos1

Nem rejtegeti a protézisét, mert Paola szépsége és akaratereje nem gyengült miatta.

igazi-hos3

Paola meg akarta mutatni magának, és sok más embernek, hogy a fogyatékkal élő embereknek is lehet bátorsága ahhoz, hogy örömmel és bizalommal éljék le az életüket.

igazi-hos5

Továbbra is modell egy ismert vállalatnál.

igazi-hos4

Rendszeresen megjelenik a televízióban, de van saját blogja és a YouTube-csatornája is, ahol beszél más mozgássérült emberekkel, és ösztönzi őket.

igazi-hos10

Paola minden bizonnyal a legszebb modellek közül az egyik a világon, és nehéz ellenállni a mosolyának. És ez jó, mert arra használja azt, hogy másokat motiváljon, akiknek szüksége van több bátorságra és ragyogásra az életükben.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏