Ennyibe kerül egy „Instagram lány arc” és ilyen műtétek kellenek az Insta-megjelenéshez

Angelina Jolie orr

Sok ember elégedetlen az orra méretével vagy formájával, ezért a rhinoplasztika évek óta az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét. Az új orr ára az ügyfél kívánságaitól és a rendelkezésre álló orrtól függ, amit a sebésznek aztán át kell dolgoznia. Azoknak az embereknek, akik „Instagram-orrot” szeretnének maguknak, nagy valószínűséggel egy egyszerű korrekció nem lesz elég, a csontokat és a porcokat is alakítani kell. Egy ilyen eljárás körülbelül 1 millió forintba kerül.

Kylie Jenner száj

Orrplasztika után az ajkak gyakran túl kicsinek tűnnek, tehát a következő lépés az ajakfeltöltés. Ennek az ára nagyjából 300 ezer forint.

Kylie Jenner ajkaiban egyébként 2 mg hialuronsav van, ha valaki ilyen ajkakat szeretne, az nagyjából félmillió forintba kerül.

Kim Kardashian arccsont

A legnépszerűbb arcplasztikai műtét a pofában található Bichat-féle zsírtest eltávolítása, majd implantátumok segítségével megnövelni az arccsontokat. Az implantátumok ára körülbelül 600 ezer forint, de a szájfeltöltéshez hasonlóan a végső eredményt itt is injekciók segítségével fogják elérni.

Az embereknek általában 7 ml töltőanyagra van szükségük: 2 ml-re az arccsontok formázásához, 2 ml-re az orrcsont-csatorna feltöltéséhez, 2 ml-re az állkapocs sarkaihoz, és 1 ml-re a mosolyvonalakhoz. Ez összesen körülbelül fél millió forintba kerül.

Bella Hadid szemek

Ha Instagram-lánynak akarsz látszani, akkor érdemes fontolóra venned a blepharoplasztikát. Ez a szemhéjon végzett műtét segít a tökéletes cica-szemek elérésében. A felső szemhéj botox-szal történő feltöltése nagyjából 1 millió forintba kerül.

Beyoncé áll

Az új arcvonalak harmonizálása érdekében új állra is szükség lehet. Az ehhez szükséges implantátumok körülbelül 1 millió forintba kerülnek. Ha töltőanyaggal akarjuk ugyanezt elérni, akkor akár már 200 ezer forintból is megúszhatjuk, ám az eredmény értelemszerűen nem lesz ugyanolyan.

Blake Lively fogak

Végezetül a tökéletes mosolyhoz elengedhetetlen fogakról se feledkezzünk meg. A tökéletes fogak darabja 80 ezer forintba kerül, vagyis egy tökéletes mosoly megteremtéséhez legalább 700-800 ezer forintra lesz szükség.

Összegzés és konklúzió

Ha összeadjuk az árakat akkor kijön, hogy nagyjából olyan 6-7 millió forintra lesz szükségünk a tökéletes Instagram-arc megteremtéséhez. Ez rengeteg pénz, és akkor még nem is számoltuk hozzá, a műtétek után is elengedhetetlen szépségápolási termékeket, melyeket minden Instagram-celeb használ.

Miért született meg ez a cikk? Véletlenül sem szeretnénk senkit felbátorítani egyetlen ilyen műtétre sem, pusztán arra igyekszünk felhívni a figyelmet, hogy a szépség nem minden, sőt: tulajdonképpen bárki számára elérhető, akinek elegendő pénze van hozzá.

A természetes megjelenés és az egészségünk gondozása sokkal nagyobb figyelmet érdemel. Egyébként se szeretné senki, hogy egymásra megszólalásig hasonló klónok mászkáljanak a Földön. Nézd meg csak például a fenti képet a 4 lányról és próbáld megtalálni, hogy melyik közülük Kim Kardashian!?

Helyes válasz: a 4 lány közül egyik sem Kim, pusztán mindannyian átalakították az arcukat a trendeknek megfelelően.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏