Erről árulkodik, hogyan ölelsz meg valakit! Rengeteg minden kiderül

Sok mindent elárul két ember kapcsolatáról, hogyan ölelik meg egymást. A testbeszéd igen pontosan megmutatja, hogyan is álltok egymáshoz, legyen szó párkapcsolatról vagy szimpla barátságról. Vagy éppen többről? Nos, a legapróbb eltérések is árulkodóak azzal kapcsolatban, hogy mi is van köztetek, mennyire bíztok egymásban, mennyire vagytok egymásnak fontosak.

Hátulról ölelés, a másik derekának átkarolásával

Ha a partnered hátulról öleled meg, különösen kedves kapcsolat van köztetek, amely nem sok pár között figyelhető meg. Ez nem csak a ‘cukiságról’ szól, ez a testbeszéd arról árulkodik, hogy valódi védelmező társa vagy szerelmednek. És mint a jó dolgokat az életben, őt sem akarod elengedni.

Ha a párod zsebébe teszed a kezed ölelés közben

Egyértelmű jele annak, hogy kapcsolatotokat biztosnak érzed. Nem csak biztosnak érzed magad benne, hanem nyugodtnak is. Ez egy nagyon erős kombináció.

Ölelés, hátveregetéssel

Ez leginkább egymást támogató barátokra jellemző, nem a meghittség vagy a fizikai vonzalom vezérli. Legtöbbször barátok ölelik meg egymást így.

Ha ölelés közben egymás szemébe néztek, valódi érzelmi kötelék van köztetek.

Ha egymás szemébe néztek ölelkezés közben, azt jelenti, hogy abban a pillanatban az ölelés az egyetlen dolog, amivel törődtök. Semmi más nem számít.

Ha a partneredet a vállát átkarolva öleled meg, nincsenek köztetek bizalmi hiányosságok.

Teret adtok egymásnak, mégis közel álltok egymáshoz. Ez nem egy gyakori dolog a kapcsolatokban, nagyon is jót jelent.

A hátulról ölelés nem mindig jelent jót.

Kellemetlen, erőszakos mozdulatok, például a karok leszorítása igazán elkedvetlenítőnek számít. Egyértelmű jele annak, hogy a két ember kapcsolata közel sem kiegyensúlyozott és kellemes.

Távolságtartás

Mindenki tudja, ez mit jelent. Nem vagytok egy hullámhosszon, egyikőtök vagy éppen mindketten elégedetlenek vagytok. Valószínű, hogy a személyiségetek nem illik egymáshoz.

A terpesz-emelés

Ha a partnered ‘rádugrik’, némileg terpeszbe tett lábakkal (ne gondolj semmi rosszra), érzéki kapcsolatot jelent, és tagadhatatlanul megvan köztetek a kémia, nem is kevés.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏