Ez 2021 legújabb trendje! Hosszú, színes műkörmöket viselnek már a férfi sztárok is!- Fotók!

Amíg a nők körében teljesen elfogadott, sőt ajánlott a körmök díszítése, addig a legtöbben ezt a fajta önkifejezési módszert a férfiak oldaláról elfogadhatatlannak, nevetségesnek vagy egyszerűen polgárpukkasztónak vélik.
A kevésbé elfogadóknak azonban rossz hírrel kell szolgálnunk, a jövő férfitrendjei között ugyanis egyre hangsúlyosabb helyet kapnak nem csak a festett körmök, hanem azok meghosszabbított, mű verziói is.

Bár a legnagyobb rocksztárok már a 80′-as, 90′-es években is gyakran nyúltak körömlakk után, az elmúlt egy-két évben jelentkezett csak igény az erősebbik nem képviselői felől az iránt, hogy személyiségüket, stílusukat ők is megmutathassák akár a körmük mintázatával, formájával is.

A dolog egyik legismertebb úttörőjének talán a fiatal lányok által bálványozott együttesnek, a One Direction-nek az énekesét, Harry Styles-t nevezhetjük, aki rengeteg alkalommal jelent meg különböző mintájú, színű és formájú körmökkel a publikum előtt.


A 2020-as év aztán beindította az erre nyitottak fantáziáját és a netet ellepték a különböző, férfiak által viselt körömdizájnok képei.

A jelenségnek új nevet is adtak az angol nyelvterületeken, a férfiaknak készített manikűröket ‘menicure’ névre keresztelték.

A trend nagyot robbant, manapság a #nailsformen vagy a #nailformentoo hashtagekre rákeresve több ezer ‘menicure’-t viselő férfi fotóját lehet megtekinteni az Instagramon, akik egytől egyig színes körmökkel élik a mindennapjaikat.

Ám mint minden, ami divattal kapcsolatos ez az irányzat is továbbfejlődött és férfiak már nem csak arra vágytak, hogy körmeiket díszítsék, hanem arra is, hogy úgy, ahogyan a hölgyek teszik, meg is hosszabbítsák azokat.

Ennek a mozgalomnak azonban már nem csak civil követői akadtak, hanem ismert emberek is, mint például a két amerikai rapper, Bad Bunny vagy LilPump.

És mivel a divatot már réges rég a hírességek alakítják, így nem badarság azt gondolni, hogy a legújabb férfitrend épp most van kialakulóban és egy-két éven belül már teljesen normális lesz, ha egy körömstúdióban nem csak nők, hanem férfiak is válogatnak a színek között, és pontosan tudni fogják, mi az a mandulaforma.

Szerinted jól néz ki, vagy inkább taszító, ha egy férfinek ilyen körmei vannak?
Várjuk a véleményed kommentben!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏