Ez a 4 legigényesebb csillagjegy – Te köztük vagy?

A csillagjegyekről pontosan tudjuk, hogy rendkívül különbözőek, bár sok mindenben találunk hasonlóságot is. Szerencsére vagy sem, de nem vagyunk egyformák, éppen ettől olyan izgalmas az élet és a kapcsolatok. Mindenki másként éli az életét, mindenkinek mások a szokásai, így abban is különbözünk, hogy mennyire vagyunk igényesek. Persze az igényességnek is több oldala van, hiszen nem kell mindig a legmenőbb és legújabb ruhákban mászkálni azért, hogy elmondhassuk magunkról, hogy igényesek vagyunk. Ez korántsem ezen múlik. Cikkünkben eláruljuk, melyik a négy legigényesebb csillagjegy és miért.

Ikrek

A Ikrekkel kapcsolatban teljesen nyilvánvaló, hogy szeret kísérletezni és nincs ellenére az új. A jegy szülötte kíváncsi és bátor, megjelenésére pedig rendkívül változatos és trendi. Nyomon követi az aktuális divatot, tisztában van a trendekkel, szinte ez a hobbija. Ruházata tükrözi a hangulatát és még akkor is makulátlan, amikor rossz napja van.

Oroszlán

Az Oroszlán mindig a figyelem középpontjában akar lenni, ezt pedig megjelenésével szeretné elérni. Imádja és igényli is a dicsérő szavakat, arról már nem is beszélve, hogy odavan a luxusért és a méregdrága holmikért, legyen szó szépségápolásról, ruháról vagy bármi másról. Amennyiben a lehetőségei adottak rendszeresen jár fodrászhoz, szépségszalonokba és persze az is fontos számára, hogy neves szakemberek vegyék őt kezelésbe. Ha a külsejéről van szó, akkor nem léteznek kompromisszumok, mindennek úgy kell lennie, ahogy ő szeretné.

Szűz

A Szűz jegy szülöttéről mindenki tudja, hogy maximalista. Ez igaz a megjelenésére és a munkájára is. Törekszik a tökéletességre, követi a divatot, a trendeket, de számára a luxus nem létfontosságú. Azt viszont pontosan tudja, hogy mi áll jól neki, legyen szó ruháról vagy frizuráról. A napi rutin része a hidratálás és nyáron nem feledkezik meg a fényvédő krémekről sem.

Vízöntő

A Vízöntő egy harmonikus csillagjegy, ad a minőségre, legyen szó a bőréről, a hajáról, a körméről vagy a ruházatáról. A jegy szülötte nem hivalkodó, számára az a fontos, hogy komfortosan érezze magát, de még így is mindenkinél igényesebb. Szépségápolási szereit a patikamárkák közül választja ki és tudatosan, összehangolta használja azokat.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏