Ez a férfi 56 éve viseli gondját a lebénult feleségének – EZ az igaz szerelem

Ez a hűséges férj 56 éve viseli gondját a lebénult feleségének, Zhou Yu’ai-nak, és továbbra is szereti őt.

Úgy véljük, hogy az igaz szerelem valóban létezik, és Du Yuanfa kínai farmer története a kétség árnyéka nélkül bizonyítja ezt.

igaz-szerelem1

Du és Zhou 1959-ben házasodtak össze, de mindössze öt hónappal az esküvőjük után a sors kegyetlen csapást mért rájuk. A fiatal feleséget 20 éves korában legyűrte egy rejtélyes betegség, teljesen megbénult. Abban az időben Du egy szénbányában dolgozott a közeli városban, és a tragikus eseményről úgy szerzett tudomást, hogy a családja levelet írt neki, melyben közölték vele, hogy Zhou beteg és ágyhoz kötött.

Du azonnal abba hagyta a munkáját, és hazatért. A betegség miatt Zhou teljesen elvesztette uralmát a testén. Nem tudott megfogni még egy apró tárgyat sem a kezével. Az orvosok sem tudtak rájönni, hogy mi volt a baja a fiatal nőnek. És akkor még tovább rontott a helyzeten, amikor kiderült, Zhou-nak nem lehet gyermeke.

igaz-szerelem2

Du sok barátja azt javasolta, hogy váljon el a feleségétől, és kezdjen új életet, de a szerető férfi nem volt hajlandó elhagyni. A feleségének azt mondta: “Ne aggódj. Örökre gondoskodni fogok rólad“, és tartotta a szavát.

Du felmondott a munkahelyén, és minden idejét a feleségének szentelte. A szerető férj, aki farmerként dolgozik, kanállal táplálja a feleségét, cseréli ágytálakat, hagyományos kínai gyógyszereket készít, és elviszi különböző orvosokhoz feleségét.

igaz-szerelem3

Du elkötelezettsége nem maradt észrevétlen a szomszédok előtt, akik gyakran látogatják az idős párt, és visznek nekik olyan dolgokat, amik szükségesek a mindennapi élethez, élelmiszert, és gyógyszereket is. Sőt, Du és Zhou a helyi hatóságoktól is kapnak segítséget.

Du soha nem adja fel. Majdnem hat évtizede gondoskodik szeretett feleségéről. Ez a férfi minden nap mosdatja, eteti, és masszírozza feleségét, és még mindig reméli, hogy találnak megoldást a betegségre. Talán ez az, amit igaz szerelemnek hívunk.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏