Ez a férfi a világ legrosszabb apukája… minden alkalommal csúnyán megbünteti kislányát, amikor valamit ledob a földre

Roman Afanasew egy adrenalinfüggő fiatal apuka. Az orosz férfi magas sziklákról ugrik a mélybe vagy magas épületekre mászik fel és ebben leli örömét. Kalandjairól videófelvételeket is készít, amit előszeretettel megoszt a Facebook oldalán.

De nem elégedett meg az internetes hírnévvel, amit a saját felvételekkel szerzett, ezért úgy döntött, hogy azokat a felvételeket is megosztja, amelyen kislányát fejjel lefelé lógatja egy óriási épület tetejéről. Információnk szerint így bünteti meg a kislányát, amikor egy süteményt ledob a földre.

De ez még nem minden. Az alábbi videóban az édesapa fél kezével kilógatja a kislányt az autó ablakán, majd iszonyatos sebességgel elindul. Hihetetlen, hogy mennyire felelőtlen édesapa és a hírnévért mekkora veszélybe sodorja gyermekét!

Szerencsére azok a józan gondolkodású emberek, akik látták a felvételt, azonnal tájékoztatták a hatóságot. A rendőrség most vizsgálja Afanasew esetét és azzal vádolják, hogy életveszélybe sodorta két éves kislányát. Úgy néz ki, hogy nem csak pénzbírságot fog kapni, hanem börtönbe is zárják emiatt. Remélhetőleg ez tanulság lesz számára, hogy nem érdemes senki életét sem kockáztatni néhány kattintás miatt.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏