Ez a férfi behívta barátait, hogy erőszakolják meg barátnőjét… borzalmas, ami ezután történt!

Figyelemztetés: Ez a cikk olyan képeket tartalmaz, amely zavaró lehet egyes olvasók számára.

Carleigh Hager egy 25 éves Indianapolis-i nő, aki egész életét ebben az amerikai indiana állam fővárosában töltötte. 2016 október 22-i éjszaka barátja Ryan három másik barátjával tért haza egy esküvői buliból. Egy tökéletes estével kezdődött minden, de szörnyű katasztrófával ért véget.

Ryan nagyon megrészegedett és egyre agresszívabb lett. Sértegetni kezdte Carleighot a barátai előtt, és azt kérte tőlük, hogy erőszakolják meg barátnőjét. Carleigh annyira kétségbeesett, hogy otthagyta a férfi társaságot és lefeküdt, remélve, hogy távollétével enyhíteni tud a helyzeten. De Ryan bement a szobájába, és brutálisan megverte barátnőjét.

Barátai megpróbáltak beavatkozni, de végül kirakta őket a házból és belülről bezárta az ajtót. Szerencsére a haverok helyes döntést hoztak, és értesítettek a helyi rendőrséget. Sajnos amíg a segítség megérkezett, Carleigh tehetetlen volt a brutális barátjával szemben, aki egyre agresszívabbá vált. Földre kényszerítette, majd mindenhol harapni kezdte. Carleigh kétségbeesetten próbált védekezni, de Ryan nem hagyta aba, és végül 20 súlyos harapási sebet okozott neki. Ryan barátnője nyelvét is majdnem leharapta.

Szerencsére a rendőrség éppen időben megérkezett és sikerült Ryant megakadályozzák abban, hogy életét fenyegető sérülést okozzon barátnőjének. Carleigh sok vért veszített, és azonnal kórházba szállították. Az orvosoknak sikerült megmenteniük a fiatal nő nyelvét, de három hétbe telt a felépülés. A pszichológiai sérülések azonban sokkal nehezebben gyógyulnak.

Carleigh később bevallotta, hogy már hosszú ideje óta fél a barátjától. Ennek ellenére a szociális oldalakon mindig azt írta, hogy mennyire boldog Ryannel. Senki sem gondolta volna, hogy mennyire beteges kapcsolat van kettejük között. Most figyelmeztetni szeretne mindenkit, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát: “Ha bántalmaznak, el kell mondani valakinek. Nem szabad szégyellni. Feltétlenül el kell mondani valakinek, mert én majdnem meghaltam! Ez bárkivel megtörténhet!”

Ryan most börtönben van és várja a végleges ítéletet. Carleigh és családja pedig egy kis igazságszolgáltatásban reménykedik. A fiatal nő családja adománygyűjtő kampányt indított és reménykedtek, hogy pénzügyi támogatást szereznek Carleigh kezeléséhez.

Az alábbi videóban megnézhető az egész történet:

Köszönetet érdemelnek Ryan barátai, akik értesítették a rendőrséget. Carleigh így túlélhette a támadást. Azonban sokan vannak, akikne nem volt ilyen szerencséjük. Remélhetőleg ez a történet ösztönözni fog másokat, akik hasonló helyzetben vannak, hogy időben kérjenek segítséget!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏