Ez a fiatal nő nem tudott teherbe esni, aztán este 22-kor felhívta a nővére, aki csak annyit mondott: “csináljunk gyereket”

A friss és fiatal házasok egyik legnagyobb kívánsága, hogy egészséges gyermeke szülessen. Az ausztrál Toowoombában élő Aimee Morrisby és férje, Jake is csak erre vágyott, azonban hat év próbálkozás után sem jött nekik össze a baba.

s1-1-800x450

Idővel kiderült, hogy a nő egy fiatlakori bélbetegség miatt még mesterséges megtermékenyítéssel sem tud teherbe esni. A fiatal lány soha nem gyanította, hogy ez a betegség érinteni fogja terhesség szempontból, de a nőgyógyász 21 éves korában elmagyarázta, hogy a betegsége a méhére is átterjedt. Az orvos azt tanácsolta, hogy minél korábban próbáljon meg teherbe esni, mert lehet, hogy túl késő lesz már. A pár négy sikertelen terhesség és számos beavatkozás után mondta azt, hogy elég.

s2

Aimee és Jake már teljesen letett arról, hogy gyermekük lesz. 5 évig hiába próbálkoztak, a mesterséges megtermékenyítést is megpróbálták, de csalódtak. Aimee teljesen elveszítette a reményét, hiszen orvosa is megerősítette, hogy valószínűleg soha nem lehet gyereke. Aimee hozzá kellett szokjon ahhoz a gondolathoz, hogy soha nem lehet anya. De aztán egyszer csak, este tízkor felhívta a nővére, Shayna, aki csak annyit mondott a telefonban: “csináljunk együtt gyereket!”.

s3

Shayna férjével és két gyerekével, boldog házasságban éltek és most úgy érezte, hogy készen áll újra teherbe esni. De ezúttal nem a saját gyerekét akarta a szíve alatt hordozni, hanem különleges javaslatott tett Aimeenek: béranyaságot vállalt, és vállalta, hogy húga helyett kihordja a terhességet.

s4

Aimee és Jake kezdetben nem tudták, hogy mire véljék ezt a javaslatot, de aztán rájöttek, hogy Shayna komolyan gondolta. A modern orvostudomán segítségébel mesterségesen megtermékenyítették és Shayna most ismét terhes, és ezúttal nővére és férje gyermekét hordja a szíve alatt. Shayna férje is mindenben támogatta őket, hogy felesége egészséges gyereket szülhessen a testvérének.

9 hónap után a terhesség és a szülés komplikációk nélkül zajlott. Aimee ott állt húga mellett, aki vízben szült, hogy minél elviselhetőbb legyen. Végül egy egészséges kislány látott napvilágot.

s5

Aimee-nek a szülés különleges élmény volt. Egyrészt látta megszületni a saját lányát, másrészt látta, amint testvére életet ad egy babának. Shayna rövid ideig karjában tartotta a kislányt, aztán könnyes szemmel átadta nővérének és férjének.

s6

s7
A különleges körülmények között született kislány a Francesca nevet kapta, most 7 hónapos, és kicsattan az egészségtől, két anyukája pedig boldogan, vigyázó szemekkel figyeli cseperedését.

display

 

Az alábbi videóban megnézhetünk néhány felvételt Francesca Louise születéséről:

Nem lehetett gyerekük, de nővére megajándékozta őket egy egészséges kisbabával! Micsoda testvéri szeretet!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏