Ez a ház minden férfi álma… Nem tudod, hogy miért? Nézd meg mi van az alagsorában!

Biztos Te is álmodoztál már arról, hogy milyen otthonban szeretnél élni. Van, aki medencét szeretne az otthonába, más olvasó sarkot, akad, aki játszó szobát, és van, aki egy bárt. Igen jól olvastad egy komplett, teljes körűen felszerelt bárt. Mai cikkünkben egy olyan négy szobás ingatlant mutatunk be, ami valószínű minden férfi számára maga a földi paradicsom.

A lenyűgöző társalgóval és modern belső terasszal rendelkező ház alagsorában található az elbűvölő kis kocsma, ami a “The Crab Arms” nevet kapta. A bárban minden van, mi szem-szájnak ingere. A finom italok mellett, van egy beépített pult, sőt még zongora is. Hangulata a klasszikus elrendezésű pubokat idézi fel bennünk.

Úgy tűnik, hogy ezt az igazán impozáns házat, most eladásra kínálják, mely valaki álomotthonává válhat. Az ingatlanban négy hálószoba és egy hatalmas nappali található, melyben egy csodás kandalló díszíti az egyik falat. A konyha teljesen felújított, modern külsővel rendelkezik, ahol egy élmény a főzés.

A legnagyobb meglepetést az alagsor rejti, ahol egy igazi bár rejtőzik. A fent felsoroltak mellett van lehetőség darts partit szervezni, házi készítésű söröket, borokat inni, lehúzható projektoron keresztül meccset nézni és Guinness-plakátokat nézegetni.

Rob Smith ingatlanügynök, a hollandiai Smith cég munkatársa elmondta: “Az ingatlan központi részen van, közvetlenül a város szívében. A korabeli, öbölre néző teraszvéget a jelenlegi tulajdonosok építtették. A konyhát és az étkezőt egybenyitották, hogy egy nyitott teret alakítsanak ki. Az első emeleten két tágas kétágyas hálószoba és két további hálószoba, valamint egy családi fürdőszoba és egy második WC található.”

“Kívül a falat és az alacsony karbantartást igénylő hátsó kertet úgy rendezték be, hogy fedett ülősarkot, szabadtéri konyhát, napellenzőt lehessen használni. Az alagsori pubot mindössze 420 ezer forintnak megfelelő fontból építették ki.”

A Bedford-i ház most 241 millió forintnak megfelelő összegért árulják.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏