Ez a két gyermek egy napon született ugyanattól az anyától, de ha megnézed őket ma.. ez hihetetlen.

Kyle és Korey Soderman ikertestvérek. Floridában élnek és mint sok más ikerpár, ők is egyformák. 

Nos, majdnem egyformák.

egy-napon-szuletett-gyerekek6

Kyle szerencsés volt, mert egészségesen született, míg a testvére Korey cerebrális parézissel született, amely akadályozta őt a járásban és a beszédben is. De ahogy idősebb lett, a szülei hittek benne, és próbálták erőltetni, hogy fejlődjön, tanuljon, és vállaljon kockázatokat. Azt akarták, hogy teljes életet éljen, mint a testvére. Azonban sajnos semmi nem változott.

egy-napon-szuletett-gyerekek1

Ahogy nőttek, Korey és Kyle kifejlesztették azt a különleges köteléket, amely a saját különbségeik ellenére összetartja őket. Elválaszthatatlanok voltak, és mindig ott voltak egymásnak. Talán Korey hátránya még közelebb hozta őket egymáshoz. Mindig az volt az érzésük, hogy az életük egymástól függ – mindketten egymást erősítették.

egy-napon-szuletett-gyerekek3

Amikor Kyle nevet, Korey vele nevet. Amikor Korey nem érzi jól magát, Kyle ott van, hogy megvédje, vagy felvidítsa. Amikor Kyle partiba menet, vitte magával a testvérét is, még a táncparkettre is. Magához ölelte, hogy egyszerre tudjanak boogie-zni.

egy-napon-szuletett-gyerekek5

A sok közösen megtett lépés után, elérkezett a nap, amikor egy lépésnyivel el kellett távolodniuk egymástól. Kyle megnősült. Korey elhatározta, hogy nem csak, hogy támogatja testvérét a nagy napon, de megbizonyosodik arról, hogy a közelség és megbecsülés egymással szemben továbbra is megmarad az életük új szakaszában. Természetesen Korey jelen volt az esküvőn, együtt a barátnőjével és az egész családdal. És Korey fog beszédet mondani…

…De nem tud beszélni. Tehát Kyle olvasta el az ikertestvére neki szánt levelét, hangosan az összes vendég előtt a házasságkötő teremben. Ahogy Kyle olvasta a mikrofonba, látva a testvérét, annyira legyőzték az érzelmei, hogy alig tudta folytatni.

egy-napon-szuletett-gyerekek4

Amikor végre összeszedte magát, és befejezte a levelet, a szoba tele volt az örömmel és nevetéssel, szem nem maradt szárazon a teremben.

Hála az égnek, valaki videóra vette a pillanatot, hogy mindannyian megtapasztaljuk ezt a fajta testvéri szeretetet, amely kettőjük közt van:

 

A hihetetlen beszéd után Kyle felemelte a testvérét, és az ikrek még táncoltak egyet, az erősebb támogatta a gyengébbet, de mindkettő egyformán elismeréssel és szeretettel telt meg.

Ez egy csodálatos emlékeztető: Gyakran azok adnak a legtöbbet, akik a legnagyobb teherrel élnek.

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏