Ez a kislány egy tűzoltó segítségével jött a világra. De az anyja elhagyta, és amit a tűzoltó tesz ezután, az könnyeket fog csalni a szemedbe.

Marc és Beth Hadden boldogan él együtt két fiával Észak-Karolinában. A pár szeretne egy harmadik gyermeket, de az orvosok semmi jóval nem kecsegtetik őket. Sőt! Valószínűleg a férfinak nem lehet több gyereke.

A házaspár nem adja fel családbővítési terveit – elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket, de a hosszú és nehéz folyamat elijeszti őket. Ehelyett inkább várnak, és tovább próbálkoznak, ha a sors úgy akarja, lesz még egy gyermekük.

Az évek telnek-múlnak, de Beth nem esik teherbe, kezdik elveszíteni a reményt.

Marc, aki tűzoltóként dolgozik, egy nap a szokásostól eltérő vészhívást kapott. Egy terhes nő kért segítséget, elfojt a magzatvize, de egyedül nem tud bemenni a kórházba. A sürgősségi szolgálat hamar odaért, köztük Marc és legénysége is. Hamar kiderült: már nincs idő bevinni a kórházba, a baba bármelyik pillanatban megszülethet. Marc végül a világra segíti a köldökzsinór fogságába került tündéri kislányt. A férfit annyira magával ragadta a sikeres szülés levezetésének élménye, és hogy a karjában tarthatta gyönyörű kisbaba, hogy egész nap a fellegekben járt.

Másnap Marc bement a kórházba, hogy megérdeklődje, anya és gyermeke jól van-e. Örömmel nyugtázta, hogy a pici teljesen egészséges, majd a fiatal édesanya beavatja egy titokba: örökbe szeretné adni a babát.

Mark azonnal tudta, hogy ez egy jel. Beth-szel azonnal regisztrálták magukat az illetékes hatóságnál, és elkezdődött az örökbefogadási folyamat. Néhány nap múlva a kis Grace-nek immár az a férfi az apukája, aki világra segítette.

A két fiú, Will és Parker is nagyon örül a kishúguknak. Mark pedig büszkén meséli, amerre jár, hogy ő hozta világra a kicsi lányát.

Néha a sors egyértelmű jeleket küld, csak észre kell venni. Csodás, hogy a kis Grace pont ahhoz került, aki születésénél megmentette az életét.

forrás

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?