Ez a nő kiürítette a pénztárcáját egy hajléktalan férfi poharába. De amikor hazaért, majd fel robbant a dühtől.

2013-ban, egy hajléktalan férfinak, Billy Ray Harris-nek (Kansas City, USA) volt egy olyan élménye, amely azt bizonyítja, hogy az ő karaktere felejthetetlen.
Sarah Darling elhaladt mellette az utcán, és megállt, hogy adjon neki egy kis pénzt. Kinyitotta a pénztárcáját, és kiürítette a pohárba.

De pár órával később, amikor Sarah hazaért, rájött, hogy egy szörnyű hibát követett el. Beletette az eljegyzési gyűrűjét is a pénztárcájából. Aggódva Sarah visszahajtott a helyszínre, ahol korábban ült a hajléktalan férfi, de már nem volt ott.

Billy Ray időközben észrevette a gyűrűt és elvitte egy ékszerboltba, hogy felbecsültesse. Amikor az ékszerész megnézte, Billy Ray nem akart hinni a fülének: a gyűrű valódi gyémánt és adna érte 4000 dollárt a helyszínen.

Billy Ray nem tudta mit tegyen. Tudta, ha eladja a gyűrűt, az egész élete megváltozik. De a szíve azt súgta, hogy ez nem helyes. Ott állt megbénulva egy pillanatra, de végül elbúcsúzott az ékszerésztől, és elhagyta a boltot a gyűrűvel együtt.

A következő napon, Sarah – még mindig kétségbeesve – visszatért a sarokra, ahol a hajléktalan férfi általában ülni szokott, és …ott volt megint. Ideges volt, de odament, és megkérdezte tőle, hogy emlékszik e rá. Billy Ray azt mondta, igen. Aztán elővette a gyűrűt a táskájából, és átadta neki.

Sarah és a jövendőbeli férje annyira hálásak voltak, hogy az interneten adománygyűjtésbe kezdtek, hogy segítsenek a férfinek és ezzel megváltozzon az élete. Sok ember hallotta a történetet, és mélyen megérintette őket, hogy nem élt a lehetőséggel, hanem vissza adta azt, és ezzel jót cselekedett.


Nemsokára összegyűlt közel 200.000 dollár, amellyel Billy Ray új életet kezdhet. Miután a tévében is szerepelt, rokonai is jelentkeztek a férfinél, akik 1990 óta azt hitték, meghalt. A férfi magáról azt mondta, hogy ő bár nem egy angyal, de nem is ördög. “Nagyon szépen köszönöm az embereknek, hogy segítettek megváltoztatni az életemet. Ami velem történt, az maga az amerikai álom” – tette hozzá.

Nézd meg a videót a csodálatos történetről:

Ez egy inspiráló történet, és egy nagy emlékeztető arra, hogy néha a legnagyobb erény a legszerényebb helyeken lakozik!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏