Ez a sofőr látta, hogy kidobnak valamit az előtte haladó autó ablakából. Amikor rájött, hogy mi volt az, meg volt döbbenve!

Egy csendes nap volt az autópályán, amikor az egyik autó vezetője látta, hogy valami furcsa történik az úton. Az előtte haladó autó furcsán jobbra farolt, az egyik ablak kinyílt, és több kéz tolt ki valami nagy bolyhos tárgyat a kocsiból.

Száguldottak, de egy sofőr figyelte hátulról, lelassított, hogy felismerje, mit fognak kidobni a kocsi ablakán – egy kutya volt!

kidobtak-az-ablakon6

A kutya kizuhant az út szélére, majd vissza gurult az útra. A többi sofőr csak próbálta kikerülni. Az egyik autó azonban megállt, és felvette a kutyát.

kidobtak-az-ablakon4

Buddy, ahogy most hívják, csodával határos módon még él, de csak alig. Elvitték azonnal az állatorvoshoz, ahol kiderült, hogy a horzsolásokon, és a sebeken kívül több csonttörése is volt.

kidobtak-az-ablakon3

Egyértelmű, hogy traumás sokkot kapott, félt az emberektől, csak feküdt a sarokban.

kidobtak-az-ablakon5

De hat héten belül szinte teljesen meggyógyult, és örökbe fogadták. Ha megnézed a videót, nehezen fogod elhinni.

kidobtak-az-ablakon2

Az igazi sokk 2:00-nél:

Egyértelműen visszanyerte hitét az emberiségben. Nehéz elhinni, hogy milyen kegyetlen ember lehet az, aki csak így kidob egy ártatlan állatot. Azonban milyen hős ez az ember, aki megállt az autópályán, hogy megmentse ezt a kis srácot.

Reméljük, hogy Buddy egyre csak jobban és jobban érzi magát!

forrás

Ha tetszett ez a bejegyzés, értékeld azzal, hogy megosztod a Facebookon! Köszönjük! 👍🙏